Камелия: Родилка може и да не стана, но майка – да! Вижте какви признания направи фолк звездата

8575
22 Февруари 2017, 15:00


Кариерата на фолк певицата Камелия се развива достатъчно добре и без зад гърба й да стои имеприята на „Пайнер“. Издаде нова песен, стана ментор в „Гласът на България“, а през април ще пее на една сцена с Лепа Брена в Пловдив, узна HotArena.

 

 

Тази година русокоската ще празнува и юбилей – кариерата й прави 20 години. Камелия споделя, че готви доста нови песни, но и новата й – „Плюшено мече“ доста се харесва. Според нея хората са зажаднели за истинския поп фолк, „за онзи, който преди години прегърнаха и заобичаха – мелодичен и галещ ухото им“.

 

 

Изпълнителката отново изтъква, че поводът й да си тръгне от „Пайнер“ не е продиктуван от караници и сръдни, а просто е почувствала, че може да продължи сама и е изчакала договорът й да приключи. „Когато не си приоритет и си поставен в позиция да чакаш някой да ти определи бройката участия, колко пъти да ти излъчат песента, вече няма какво да правиш там. За мен шеф и звезда не стоят в едно изречения“, споделя Ками пред LoveStyle.

 

 

Догодина Камелия и приятелят й Цветин правят 20 години откакто са заедно. „Връзката ни сега е много по-дълбока, много по-близки сме, имаме много по-добра комуникация и сексът по-добре ни върви“. Все още не са решили кога ще вдигнат сватба, но и двамата искат да преживеят такова житейско събитие. На въпроса за деца, певицата отсича, че родилка може и да не стане, но майка – да. „Много се спекулира с тази тема, че ще осиновявам дете, а аз дори не знам каква е процедурата. Просто казвам – един ден аз ще стана майка“.

 

 

Най-трудният им период е, когато се разделят за почти година. Тогава са се виждали и правели секс, но били много отчуждени. Именно през тази година Камелия разбира, че това е мъжът на живота й и ще бъде с него завинаги.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени