Камелия се уредила в „Пайнер” с този номер: Аз съм като Лепа Брена, но малко по-ниска!

2506
08 Февруари 2018, 17:00


Новият сезон на „Гласа на България”, в който Камелия отново ще бъде част от журито, стана повод да си припомни началото на своя път към музикалната сцена. Родената в Чипровци певица, която този януари навърши 47 години, сподели как е съумяла да впечатли бившите си продуценти от фолк гиганта „Пайнер”. Тя се представила за българската Лепа Брена. 
 
„Пеех си в оркестър, изкарвах си пари, имах си свобода и чудесно се чувствах”, спомня си Камелия. Майка й обаче държала на професионалната й реализация. Тя винаги е била амбициозна и е искала само най-доброто за дъщеря си. По онова време, когато димитровградската фирма „Пайнер” вече нашумявала, майка й настояла Камелия да пробва да стане един от изпълнителите й. Бъдещата звезда обаче нямала особено желание. Затова и всеки път, когато родителката й я питала дали се е обадила, за да попита дали търсят нови певици, Камелия си измисляла причини – „никой не вдигна”, „даваше заето” и т.н. Докато един ден майка й не набрала номера на фирмата пред нея и когато отсреща се чул отговор, Камелия била принудена да говори.

„Казах: „Здравейте, обажда се едно момиче… Аз съм като Лепа Брена, но малко по-ниска”, спомни си през смях Камелия при последната си медийна изява. Изпратила свой запис във фирмата и скоро се явила на прослушване. Изпяла вечния сръбски хит „Кукувица”, както и песен с пробен български вариант на текста, който написал „един готвач от Чипровци”.

„Толкова много се срамувах, че ми трепереше гласа!”, спомня си Камелия. Да преодолее стеснителността си й помогнал любимия й Цветин, с когото наскоро отбелязаха 20 години, откакто са заедно, пише "Уикенд"Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Версенженторикс
преди 10 месеца
-2
Да, малко по-ниска от Леп Брена, но много по-яка мадама във всякакъв аспект.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не е само височината :)
преди 10 месеца
-2
Камелия и на малкият пръст не може да стъпи на Лепа Брена. Лепа Брена е естествено красива жена, а не оперирана мумия с фалшиво чене като Камелия. Нашата смешка и носа си оправи, и цици си сложи, и жълтите зъби префасонира...и пак е на светлинни години от излъчването и чара на Лепа Брена.
Ники
преди 10 месеца
0
А аз съм като Дженифър Лопес , ама с малко по-късно голям задник
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени