Камелия стресира без грим!

https://hotarena.net/az-jenata/kameliia-stresira-bez-grim HotArena.net
Камелия стресира без грим!

Фолк дивата Камелия уплаши феновете, като се пусна натюр в мрежата. Снимка на певицата без капчица грим направо докара удар на почитателите й, видя HotArena.

Изпълнителката си пусна фото от банята, без макиаж и прическа, само по халат. Всеобщото мнение бе, че спряганата за най-гореща звезда от попфолка вече си е изпяла песента и въобще не трябва да се показва в подобен вид, пише „България днес”.


Феновете всъщност оцениха по доста странен начин решението на любимката си. Сред най-хапливите коментари в нета бяха, че не е в първа младост вече, а други са на мнение, че просто се опитва да си направи реклама.


„Не си на 20, за да се пускаш толкова неглиже”, „Пак ли си правиш отчаяна реклама?”, злобеят по неин адрес дори собствените й почитатели. Не липсваха и откровено обидни коментари, някои от които се отнасяха до целостта на огледалото в банята й.

4 Коментара

Цветан

преди 7 години

Общото мнение на 2-3 пропеевски сайтчета, няма нищо общо с реалността. Защото общото мнение на хората е, че Камелия си е много добре, но злобичката срещу нея на такива, като клошарите в подобни сайтчета, никога няма да бъде излекувана, дори оперативно.

Коментирай

преди 7 години

Съжалявам, но не споделям мнението ти. На снимката не ми харесва изобщо. Гримът прави чудеса - Камелия е поредното доказателство.

Коментирай

много си е добре

преди 7 години

Жената изглежда доста добре, като се има предвид възрастта й. Дай боже всекиму.

Коментирай

Камелин

преди 7 години

Ща са ПовЪрна с грим и без грим

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.