Камелия Тодорова спаси Жената каучук

2998
02 Юли 2016, 15:06


С участието си в благотворителен концерт преди две вечери певицата Камелия Тодорова спаси любимката на стотици – Вили Кожухарова, известна като Жената каучук, разбра HotArena.

С помощта на джаз иконата и още няколко нейни колеги, които успяха да съберат немалка сума за операцията й, Жената каучук ще може да се подложи на втора интервенция, след която най-сетне да захвърли патериците. Вили страда от коксартроза (изхабена тазобедрена става) и гонартроза (изхабена колянна става).

„Много съм благодарна на всички, които ми помогнаха при събиране на средства за лечението ми. Надявам се бързо да се възстановя“, споделя Вили, развълнувана,че толкова хора са се отзовали.

Жената Каучук е една от най-пластичните българки, покорили не само българската, но и много европейски сцени. Вили можеше да се побере в кутия с размери 44 на 49 см. Тя до скоро радваше публиката с таланта си, въпреки, че е прехвърлила 60 години и дори бе кандидат за рекордите на Гинес за най-дълго практикуваща уменията си.

Камелия Тодорова, Васил Петров, Георги Низамов, Краси Аврамов и дует „Експоуз“ събраха 3 000 лева, които не достигаха от 6-те бона за операцията на Вили, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени