Камелия Воче омъжва дъщеря си Деси идния месец в Рим (Подробности)

3866
08 Март 2015, 17:30


Певицата Камелия Воче, която напоследък нашумя със скандалните си изяви в шоуто „ВИП брадър”, стяга сватба, научи HotArena!

 

На 25 април изпълнителката ще даде ръката на дъщеря си на момче от Видин, с което младата брюнетка се запознала в Рим. Двамата изкарала дългогодишна любов, изпълнена с хармония и истински чувства, в. „Уикенд“.

 

Идеята за брак дошла от младежа, който най-неочаквано паднал на крака пред гаджето си и заявил, че иска да я види в ролята на своя жена и грижовна майка на бъдещите му деца.

 

Преди седмица той я поканил на неангажиращо кафе. След това я помоли да се разходят заедно по скъпарските магазини на италианската столица, за да разгледат какви бижута се предлагат. Деси приела поканата, защото бутиковите бижута били нейна истинска слабост, пък и любимият й мъж се отличавал с голяма щедрост и кавалерство.

 

Изненадата й била пълна, когато я помолил да си избере годежен пръстен. Учуденото момиче го попитало: „Защо”, но усмивката, която видяла на лицето му давала отговор не само на този въпрос, но и на производните му.

 

Първият човек, на когото Деси Стоянова съобщила новината била майка й Камелия Воче. Пеещата готвачка, както я нарече преди време Евгени Минчев се разплакала от радост. Тя отдавна искала да види рожбата си задомена, защото намирала момчето от Видин за прекрасна партия.

 

„Познават се почти от деца. Толкова са мили, толкова са сладки. Израснаха заедно пред очите ми. Радвам се, че решиха да се вземат и няма да се изненадам, ако съвсем скоро ми съобщят и друга радостна новина – че чакам внуче. Но това са Божи работи, няма да се намесвам там, само ще си седя и ще се моля.

 

Като ми позвъни Деси, онемях. 10 минути плаках от радост, после се похвалих на най-близките си приятелки. Веднага започнах да пресмятам колко души да поканя. Подхванах един дълъг списък - докарах ги до 200 души само от моя страна. Видяха ми се много и се почна голямото мислене – кого да задраскам, кого да оставя.

 

Координирах се с децата и в крайна сметка поканените се оказаха около 150 души. На всички тях вече сме разпратили луксозни покани, в който накратко по италианска традиция е описана историята на любовта на младоженците. Така всеки ще знае как са се запознали и какъв път са изминали, за да стигнат до брак”, споделя Воче пред свои колеги от естрадната гилдия.

 

Щастливата тъща буквално прелива от радост. Тя е изключително благодарна на съдбата, която изпратила подходящ мъж на дъщеря й Деси, който освен с добрината си, се отличавал и с финансова обезпеченост.

 

Дълго време Камелия се притеснявала, че Деси въобще ще може да има нормална сексуална и любовна връзка, заради секс скандала с пастрока на момичето. Вторият мъж на певицата – италианеца Маурицио не криел мераците към доведената си дъщеря всеки момент, когато Воче била по работа извън общия им дом.

 

Деси за първи път проговори за болезненото си минало, докато майка й участва във „ВИП брадър”. Тогава дългокосата хубавица сподели: „Пастрокът ми ме насили сексуално и целият свят се срути върху гърба ми. Бях подложена на жесток сексуален тормоз, всеки път, когато мама я нямаше. Маурицио се държеше грубо с мен, наричаше ме с цинични думи, гледаше на мен като на леко момиче. Беше ужасен. Когато мама се връщаше, се правеше на мил и възпитан.

 

Твърдеше, че ме обича като свое родно дете. Бях само на 17 години, когато започна с набезите си, докосванията – уж случайни, прегръдките – уж бащински. Не издържах и казах на майка ми. Беше труден момент и за двете, но тя застана плътно зад мен, въпреки че светът й се срути, когато научи”.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Съвет към момъка от Видин
преди 3 години
0
Курви дома не!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени