Камелия: Не коментирам дали тарифата ми е 40 бона на нощ

5005
19 Февруари 2013, 18:54


Не коментирам дали тарифата ми е била 40 бона на нощ. Това заяви фолк дивата Камелия по повод слуховете, че богат арабин е платил крупна сума за една нощ с нея, научи HotArena.net.

 

„Не обичам да коментирам книги, в които дори не е цитирано името ми, а за да бъде рекламирана книгата, ми измислиха тарифа 40 000 лева“, отсече в интервю за „ШОУ“ изпълнителката на „Яхабиби“ относно книгата на покойния Георги Стоев.

 

„Ако говорим за чиста проституция, това е Камелия. Няма закована тарифа, но се знае, че срещу определени пари можеш да я имаш. Тя взе 40 000 за един следобед”, твърдеше приживе писателят.

 

Камелия отрече и слуховете, че Цветин й е бил сутеньор и я предлагал срещу крупната сума.

 

тя не скри, че подобни клюки отдавна не я трогват. Двамата с Цветин са заедно от 15 години и никакви перипетии досега не са успели да застанат на пътя им.

 

„Цветин ме научи на много неща. Да харесвам себе си, да се възприемам такава, каквато съм. Той винаги е защитавал моя интерес и се е грижил затова страната „Камелия“ да е доволна“, обяснява певицата за силната си връзка с мъжа до нея.

 

По този повод, тя няма да забрави как от известно мъжко списание са я прецакали с хонорара. Тогава Цветин се е застъпил за нея и е настоявал да й платят според уговореното. Това така и не се случило и неслучайно Камелия се зарича повече никога да не се снима за въпросното списание, макар да е била най-продаваната корица.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деси
преди 5 години
-2
КОЙ ЩЕ ДАДЕ ЗА ТАЯ МЪРША ПАРИ.МОЖЕ 40 СТОТИНКИ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени