Камелия не се предава! Готова е да осинови дете (Виж историята на една несломима жена)

1475
23 Април 2014, 14:02


Фолк певицата Камелия поема ударите на съдбата един след един, но винаги успява да се задържи на крака и да ги преодолее. Въпреки че претърпя трета неуспешна бременност, тя не унива, не пада духом и не се предава. Смята, че винаги има варианти, които ще те отведат до целта, научи HotArena.net.

 

„Докато функционирам, каквото зависи от мен, ще го правя. Ако не ми се случи, няма да намразя живота си, нито ще се откажа да бъда родител. Можеш да бъдеш родител без детето да е твое биологично.

 

Има много хора, които раждат деца и не само не се грижат за тях, ами се намразват помежду си. За мен родител е много по-отговорно от едно раждане. Живеем в двадесет и първи век и ще опитаме всякакви методи. Ако се случи, ще кажа, няма да крия.

 

Както дойде вече време да кажа, че съм преминала през три бременности, които не свършиха с раждане. Това не ме е направило нито по-слаба, нито по-силна. Не съм изпадала в супер кризи. Поплакала съм си, тежало ми е, преминала съм си го, приела съм пътя и живота си и съм продължила“, споделя Камелия до болка отркровено, пише сп. „Story”.

 

„Не ме е страх да наруша комфорта си и няма да се откажа от това. Не е важно дали аз ще го родя, друга жена ще го роди, или в крайна сметка ще приема дете, което е родено от съвсем чужди хора. Вариантите са хиляди, но най-важното е, че искам да бъда родител“, допълва още певицата.

 

Препятствията в живота им са изградили още по-силна връзка между Камелия и Цветин. От дълго време те спазват специален хранителен режим и неядат месо и млечни продукти. Отделят важно място на трапезата им на био храните и певицата с хумор споделя, че това влияе и на сексуалния им живот.

 

Сега те имат повече енергия за изразходване от преди и при всеки удобен момент се отдават на интимности.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
OBI4AM TE KAMI
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени