Камелия не става за нищо!

6814
27 Юли 2013, 13:00


Държавата се пука, но риалити формата върви с пълна сила! Отиваме на ТВ7 и кандидатките за Мис България. 

 

Не съм наясно дали световните формати са такива и дали девойките си живеят цял месец заедно и им се възлагат най-различни „задачи”? То не бе замък, то не бе тъмница, хленчещи мацки, пръдлива и не хубава циганка, абе просто ум да ти зайде! Всичко това „умело” дирижирано от Камелия и Кирил Ефремов.

 

Айде, той – актьор някакъв, каквото му напишат, ще си го прочете, макар и неособено умело, ама фолкаджийката за нищо не става. Ужасен тембър, неподходящ за конферанс и чак такова свободно поведение ми е малко в повече, че и нещо чувам и силикона й подлежал на ремонт, абе – страшна драма! ТВ7 имат хъс да примъкват фолк звезди за водещи, но няма особен успех в това дело Камелия да ни се навира на всяка цена.

 

Намирам, че имаше огромна доза цинизъм и гавра с едно от момичетата при нежеланието да чуе обръщението на баща си – убиец, с който са разделени от 16 години. Някаква ужастна злост се изсипа върху нея от страна на продуцентите и водещите и върху баба й, която я е отгледала.

 

Това противоречи на всякакъв морал и чувство за такт - да се издевателства по подобен срамен начин върху едно 19-годишно момиче с напомняне за бащата – убиец на майка й! Разбирам, че всичко у нас е рейтинг, но все пак е хубаво да се спазват някакви морални граници.

 

Иначе коментаторите – едни и същи! Незаменимата Маги Желязкова и провинциалния ди джей Дамян. Те са дялани камъни и си знаят всичко, а това за миските пък – най- вече!

 

Струва ми се скучно и излишно цялото това пошло представление, липсва ми пищният спектакъл, който сме свикнали да гледаме при това събитие. Ама като и видях рейтингите, се шашнах – цяла България сега тях гледа. Май народа си заслужава съдбините…

 

Гала още прави своето кафе, като комбинира живо със записи. Нейната схема е една, позната отдавна, но явно е печеливша. Дълъг разговор в началото, най-често с рекламна цел, после недоразумението Джуджи с нейния дразнещ смях и бликащи примитивни мисли, и фолк певачка, която освен житейски мъдрости и ценни съвети, си показва роклите и патъците.

 

Сега през този сезон основната тема е почивката и Гала наблегна на дестинацията Халкидики, където една кака от някаква фирма беше завела Зейнеб да се поразходи на аванта, която от своя страна трябваше да хвали колко е прекрасно всичко.

 

Може би зрителят обича такива лигави сюжети, но аз – не! Тези агресивни реклами могат да бъдат малко по-умерени и всичко да изглежда като истинско, а фолкаджийката Силвия беше скоро гост и това повторение с нейните „творчески триумфи” беше в повече.

 

Абе хора много – вкусове разни.


Алис Крайчева вестник Всеки ден
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Милка Василева
преди 4 години
0
Всички са пълни боклуци и от тях нещо не става...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Georgi Alivonov
преди 4 години
-2
A вие анонимни боклуци за какво ставате освен да плюете и да си измисляте разни истории ..... ставате за нещо, сетих се ,да смърдите, класата и нивото на Камелия като човек и артист никой никога в тази злобна и комплексирана държава не може да го стигне !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Алекс
преди 4 години
0
не разбирам какъв ви е проблема на Вас, че хората гледат "Мис България 2013" и вместо да коментирате Камелия защо не коментирате протестите в София??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Toni
преди 4 години
-1
точно така,абсолютно вярно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
33
преди 4 години
-1
Все едно статията съм я писала АЗ. Втръсна ни от стари чанти, дето крадат идеи от други , като тях, дето не се усещат, че ни втръсна да ги гледаме и слушаме, да врем носове под чаршафите им, да ни навират смрадливите гардероби, за да си показват марковите парцали, всичко това по всяка телевизия, по всяко време от едни и същи отблъскващи физиономии, чалгаджийки , миски, кухи силиконки или престарели злобни ,,момиченца" на Къци. И докато гладни и прости цъкате есемеси за подобна помия, ще си стоим в третия свят, защото явно това ни е камбанарията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 4 години
0
Тук за Камелия има точно 2 изречения. Останалоно е за формата като цяло и за Гала, която въобще не знам какво тръси тук?!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Petyo
преди 4 години
0
"провинциалния ди джей Дамян..." - само "столичани" ли разбират от всичко ??? Хаааа-ха-ха! Комплексирани нещастници! Можехте /или не можете :)/ по много по-изискан начин да представите внушението си! А иначе по принцип сте прави. Ако желаете и друг път да бъдете четени, моля, изберете по-интелегентен начин :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени