Камелия се изпокара с гаджето си (Вижте подробности за бесния скандал)

2522
07 Януари 2015, 11:13


Камелия и гаджето й Цветин са жестоко скарани, узна HotArena.net.

 

Виновна за скандала, според техни близки, е певицата и фриволното й поведение.

 

Сцената се разиграла в новогодишната нощ по време на участие на Камелия в столицата, където бил и Цветин.

 

Изпълнителката на ,,Огън момиче“ цяла нощ не спряла да флиртува с мъжката част от публиката. Вместо да се забавлява, Цветин зорко следял половинката си и се побърквал от ревност. 

 

,,Той се слави със спокоен нрав и не е от лудо ревнивите мъже, но Ками успя да го изкара от равновесие“, издават свидетели на гледката, пише Всеки ден.

 

Дългогодишният й възлюбен едвам дочакал края на изявата на любимата си и веднага й направил забележка за поведението й. От своя страна блондинката заявила, че това й е работата и тя не може само да си изпее песните и да си тръгне, а трябва да провокира публиката. Двамата започнали да се карат, а виковете им достигнали до целия персонал на заведението. Камелия е известна с това, че на всяко свое участие се раздава и прави страшен купон. Поради тази причина тя е сред изпълнителите в жанра с най-много ангажименти. ,,Поведението й е много фриволно. Всеки на мястото на Цветин би ревнувал“, оправдават го приятелите му.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Блага
преди 3 години
0
Не може да е истина. Те са двойка от толкова години и тя до сега да не се е държала на участия като в манастир? Приятелят й е неотлъчно до нея, защото работят и живеят заедно и чувството ревност няма как да му е присъщо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени