Камелия се моли за бебе

2358
15 Септември 2012, 17:00


Фолк певицата Камелия отчаяно се опитвала да забременее, дочу HotArena.net. Изпълнителката дори заминала за Кръстова гора, където преспала на свещеното място с приятеля си Цветин.

 

 

Камелия не крие, че от известно време сериозно мисли за дете и упорито се опитва да забременее. За жалост досега певицата все още не е заченала и затова решила да се обърне към религията.

 

 

Заедно с приятеля си Цветин, изпълнителката била забелязана на поляната на Кръстова гора в нощта срещу 14 септември. Ежегодно там се събират хиляди миряни, вярващи, че тук се случват чудеса.

 

 

Поверието гласи, че вярващите трябва да преспят под открито небе и да отправят горещите  си молитви към Бог, за да се изпълнят молбите им. Фолк певицата, също се присъединила към останалите миряни, за да се помоли за дете.

 

 

Въпреки че двойката няма никакви здравословни проблеми, изпълнителката все още не е забременяла. Въпреки това не губи надежда, че след посещението на Кръстова гора може да успее да зачене, пишат от „Всеки ден“.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.31 mb
total execution time: 43.638944625854 miliseconds
mysql execution time: 26.384830474854 milliseconds