Камелия шамари деца, Алисия разфасова прасета (Вижте звездите, ако не бяха певици)

7369
06 Април 2013, 11:23


Какво щеше да стане, ако Камелия не бе започнала работа в Пайнер като певица, а Алисия си бе останала кварталната продавачка в магазина на мама и тате?

 

В една алтернативна реалност звездите на родния поп фолк може би щяха да са доста по-различни и нямаше изобщо да са звезди. HotArena.net ще ви представи какви са били професиите на певиците, преди да станат известни.

 

Камелия – строгата лелка от детската градина

 

В паралелната реалност животът на певицата Камелия би бил много по-различен. Тя щеше да бъде госпожица Вескова, която постоянно шамари дечицата, които не слушат. Да, преди да стане певица на Пайнер, Камелия е била детска учителка.

 

Изпълнителката на „Оргазъм” е работила в кварталната градина в продължение на 6 месеца. Тя замествала една от възпитателките и не крие, че при нужда, прибягвала до крайни мерки. Който не слуша, бил набързо напляскан, Ками въобще не си играела надребно. Нямало смисъл да повишава тон, а и си пазела гласа, писа „Телеграф”.

 

Иначе госпожица Вескова не крие, че много се е забавлява като детска учителка. Любимата й игра била с кеглите – толкова се улисвала покрай малчуганите, че в един момент и тя ставала дете.

 

След като изтекли 6-те месеца обаче, Камелия решила, че трябва да се „преквалифицира” и малко по-късно подписва договор с Пайнер.

 

Алисия – с бялата престилка продава хляб и месо на комшиите

 

Преди Ася Дойчева да стане Алисия, певицата е била обикновена продавачка в кварталния магазин на родителите си. С бяла престилка опаковала хранителни продукти, пишела цени, чукала на касовия апарат и режела мръвки. Когато пък донесели по-голяма стока, се налагало и да разфасова месото на порции, за да се продава по-лесно.

 

В една друга реалност, може би днес Ася щеше да бъде дребничката продавачка с бялата престилка, оцапана с кръв от прасето, което е сякла в задната стаичка на магазина.

 

Слава богу, и Камелия, и Алисия са достатъчно амбициозни, за да не потъпчат таланта си, а да радват със своята дарба хилядите си почитатели.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 5 години
-5
тъпаци алисия е завършила социални дейности в софийския университет
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени