Камен Донев напуска България (Вижте от какво иска да ИЗБЯГА)

2695
08 Февруари 2014, 10:59


Актьорът Камен Донев обмисля сериозно да напусне България. Той за пореден път си заслужи овациите на публиката и пожъна огромен успех с моноспектакъла си „Възгледите на един учител за народното творчество”. Въпреки това бил изключително разочарован и наранен от отношението на колегите от гилдията, научи HotArena.net.

 

Близки на Донев разкриват, че малко му трябва да се вдигне и избяга от страната, без дори да се замисли. Колегите му не преставали да го нападат и обвиняват, че е комерсиален, че го вълнуват само парите, че е евтин популист и им краде хляба. Непрекъснато изтъквали и каква сума изкарва от всяка своя изява, каква кола и телефон си е купил.

 

„По-голямата част от актьорите у нас твърдят, че да пълниш Зала 1 на НДК и хората да ти се радват е продажно, въпреки че си положил много труд, за да постигнеш всичко и хората да те оценят“, жалвал се Камен, пише в. „Всеки ден“.

 

Според него било безумно да се смята за лошо и безвкусно да правиш представления, които се харесват на масовия вкус, а противното – да играеш само в бутикови и елитарни спектакли пред шепа приятели и роднини да е престижно.

 

Преломен момент е бил за Донев и този -  натъкнал се на свои колеги в столично заведение, с които са играли заедно в редица театри и се познават от години, а те дори отказали да го поздравят и се направили, че не го познават.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калина Сербрезова
Преди 1 година
0
Според мен няма достатъчно талант, за да пише комедии. Представленията се харесват само на нискоинтелигентна публика, както и на фенове на деформираното, грозното и изопаченото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
teatro
преди 4 години
-1
Zavist - tova e !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени