Камерите в Базата засякоха Къртицата и нейния помагач?! (ВИДЕО)

3911
23 Април 2013, 11:38


Велислава и Марина заловени в тайна конспирация, подозират зрителите на шоуто, разбра HotArena.net.  Феновете на предаването най-после имат по-конкретна насока в кого да се вглеждат, когато търсят Къртицата!

 

Велислава и Марина днес предизвикаха лавина от въпроси и коментари в мрежата. Причината е, че двете лъснаха в тайна конспирация, както я определят зрителите на шоуто по ТВ7.

 

Мистериозният и мълчалив език, с който Велислава и Марина си разменяха послания, веднага усъмни тези, които от първия ден търсят саботьора. Напоследък се лансира твърдението, че по всяка вероятност Къртицата си има помагач. Някой от заселниците в Базата е вербуван да й оказва подкрепа, да саботира мисии и да хвърля подозренията върху други, пишат от kliuki.net.

 

Ако се окаже, че Велислава и Марина са търсените от всички „птиченца”, то възниква въпросът коя каква роля има?! Засега обаче никой не знае това, а тяхната размяна на жестове, може да се окаже просто банална игра… Все пак какво ли си казват те с ръце и заключени усти и защо го крият пред останалите участници? Това се питат днес масово в нета и до момента никой не е разгадал закачката на чаровните момичета.

 

Феновете на риалитито все пак вече са заострили вниманието си и от тук нататък ще следят всяко действие на Велислава и Марина. Вижте защо!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени