Кандидат-зет на Цветелина Бориславова приюти ДесиСлава на о-в Корфу (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/kandidat-zet-na-cvetelina-borislavova-priiuti-desislava-na-o-v-korfu HotArena.net
Кандидат-зет на Цветелина Бориславова приюти ДесиСлава на о-в Корфу (Подробности)

ДесиСлава пусна новия си хит „Гледай да не бъркаш“, чийто видеоклип е сниман на о. Корфу, Гърция. Певицата е снимала на аванта в голямо имение, собственост на българин, узна HotArena.

 

Огромната къща, която Деси показва във видеото, е на младия Ивайло Барбуков. За него преди време се писа, че е гадже на една от дъщерите на Цветелина Бориславова – Веселина.

 

Така и не стана ясно дали Ивайло и Веселина са имали интимна връзка, нито пък се изясни каква е сексуалната ориентация на момчето, което явно има големи финансови възможности. Повод за връзка между тях станаха общи снимки от Сен Тропе през лятото на 2014-а. Информацията гласеше, че двамата искат да запазят взаимоотношенията си в тайна, писа „Шоу“.

 

Ивайло е родом от Русе и има божествена къща на о. Корфу, която дава под наем. Е, на Деси я дал без пукната пара, тъй като е приятел с голяма част от екипа й. Там блондинката прекарала няколко дни, съчетавайки работата с почивка. Покрай цялата работа и гаджето й Благой Найденов намазал, който си отдъхвал, докато тя снимала.

 

3 Коментара

TOI E GEI

преди 6 години

TOI E GEI I SPI S MAJE NAD 60 GODINI A KA6TATA NE E NEGOVA IZOB6TO

Коментирай

ЯКО СКРИТИ ПЕДАЛИ ИМА У НАС

преди 6 години

какви са тези педали с подути устни и избръснати вежди???? ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ,ДЕТО ГИ ГЛЕДАТЕ ПО УЛИЦИТЕ С ПРИЧЕСКИ,ИЗТУПАНИ,СКЪПИ КОЛИ....САМО ПЕДАЛИ ИЛИ БИСЕКСУАЛНИ!!! ЯКО ПЕДАЛИ СКРИТИ ИМА В БЪЛГАРИЯ!!

Коментирай

седмия пол

преди 6 години

Аха. И тамън човек да си каже-поредният синец на мафиот или престъпник с крадени пари намерил място в "печата" па се замисли-абе тоя да не е мъжка проститутка бе!?! Циливилизация. Виж това че щерката на въпросната я свързват с такъв си е карма. Мда. Интригата е как ще свършат второто поколение на назначените капиталисти. и париците им.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.