Кандидатка за Мис България заработвала за Чолата? (СКАНДАЛНИ разкрития с ИМЕНА)

2999
27 Април 2016, 10:32


Известни родни красавици са работили за Росен Чолова - Чолата. Една от тях дори е участвала в престижния конкурс Мис България и е стигнала предни позиции на финала, научи ексклузивно HotArena.


Става въпрос за Деяна Назърова, участничка в Мис България 2009, където влиза в Топ 10 на най-красивите българки от общо 24 участнички. Тогава Деяна е на 20 години и тъкмо е завършила Националната гимназия по пластични изкуства "Акад. Дечко Узунов" в родния си Казанлък. На финала на Мис България се класира след като печели регионалния конкурс.


Тя заедно с колежката си Вероника Маркова са част от първото дело за сводничество срещу Росен Чолов, шофьора му Пламен Кирилов и моделката мединджър Деяна Петрова. Все още не се знае дали делото срещу него ще издържи, тъй като голяма част от момичетата се срамуват да признаят, че доброволно са предоставяли секс услугите си. 


Самата Деяна е печелила друг голям конкурс - Мис Гранд, който е свързван с братята Маргини, край които Чолата е израснал в ъндърграунд бизнеса. По време на разпитите пред полицаите свидетели разказали, че Чолов изпращал момичета в Турция, при бизнес партньори на Маргините, предават от Галерия.


Вероника Маркова не е толкова известна като име като Деяна Назърова. Момичето няма спечели големи конкурси, но също като Деяна известно време е работила за Визаж. И самият факт, че двете са част от делото, говори повече от достатъчно.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени