Кание Уест е строг баща (Ето как възпитава Норт Уест)

1940
17 Май 2015, 11:36Мислите, че раждането на дъщеря му го е размекнало? Нищо подобно!Близки до семейството на Кание Уест твърдят, че рапърът е изключително строг баща. Оказва се, че тежкия характер на певеца Кание не се нарушава, дори когато става дума за дъщеря му, научи HotArena."Той е много строг. Мисли, че дисциплината е важна за децата и се опитва да прекарва колкото може повече време с Норт", споделя източник.


В момента амбициозния татко смята, че дъщеря му ще тръгне по неговите стъпки и ще последва неговия пример в музиката. Затова и прави всичко възможно, за да стимулира нейната креативност.


"Кание искрено вярва, че детето му ще бъде особено надарено, тъй като все пак родители са той и Ким", твърдят запознати. Засега обаче момиченцето не е показало особени дарби, освен, че му харесва да си играе с кукли и да се прави на бавачка.


Малката наследница проявява особен интерес към третото дете на Кортни Кардашиян, което вече е на пет месеца.


Норт Уест искрено се забавлява в ролята на детегледачка и постоянно се грижи за своя братовчед. Освен това натиска родителите си за бебе.


"Ким започна да пита Норт дали иска малко братче, а тя толкова се въодушевява. Малката не спира да изисква от майка си бебе.", заяви близък до семейство Уест. Засега обаче подобна вероятност няма, тъй като е известно, че брюнетката има проблем да забременее пак.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени