Канонизират Благой Георгиев приживе?

9201
08 Юли 2011, 14:42


Редакторска плесница

 

 

Той блести с особена светлина! Кръстът на врата му свети всяка нощ, от него блика божествената аура на Благой! Под сурдинка се говори, че дори излъчвал благовонни изпарения! Той не просто е богопомазан, но и надарен с невидима сила! Благо Джийзъса е на път да се превърне в Осмото чудо на света!

 

 

Питате се защо изкарваме неверния мъж Благо Георгиев светец? Не ние, а цяла Русия сега него гледа! След като руска журналистка обяви, че българският футболист има свръхестествени сили, славата на национала скочи до небесата! Според репортерката татусът на Благо, изрисуван на врата му, вечер свети! Кръстът излъчвал странна, необяснима светлина и по тази причина журналистката се е впуснала в разследване относно чудесната мощ на ритнитопковеца.

 

 

И докато някои подозират, че рускинята е поредното креватно завоевание на Благой, ние от HotArena.net и за миг не сме се усъмнили в божественото му начало. Неслучайно футболистът е татуира Ийсус по цялото си тяло. Мнозина се съмняваха във вярата му в Господ и гледаха на проповедите му като на лош пиар.

 

 

Ритнитопковецът на руския Терек обаче е Бог не само във футбола, но и сред жените. Не една или две мадами са боготворили всяка татуировка по тялото му, била тя светеща или не. Първа жертва на божествения му чар падна фолк дивата Лияна, която и до ден-днешен го възпява в песните си. Макар връзката му с певицата да се считаше за изневяра, тя по-скоро беше божие просветление.

 

 

И ако днес кръстът на врата на Благой Георгиев свети, то утре може да засияе и половата му мъжественост. Затова фенове вече предлагат Благо Джийзъса да бъде канонизиран приживе и обявен за пръв светец сред футболистите. Да се готви Валери Божинов.

 

 

Амин!

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хехехеееееееее,майтап
преди 3 години
0
А руснаците погледнали ли са,дали нещо друго не му е започнало да свети,че от толкова жени,казват че неможе да се изтърка,ама може и да светне.....ГЛУПАВ,НЕНОДЕЛАН И НЕКАДЪРЕН МИШОК,ТОВА Е БЛАГОЙ!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
XXX
преди 6 години
0
Otvratitelen Typ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hahahha
преди 6 години
0
На последната снимка са като клошари тръгващи от поредната кофа :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени