Капка Сидерова мислела за самоубийство?

3343
22 Ноември 2011, 09:43


Капка Сидерова мислела за самоубийство заради раздялата й с лидера на "Атака" Волен Сидеров, пише "Всеки ден". Той я изостави заради по-младата и напориста депутатка Деница Гаджева.

 
На всичкото отгоре Волен изхвърли доведения си син Димитър Стоянов от партията. Преди почти половин година, когато Капка хваща Волен да интимничи с 28-годишната тогава Деница в хотел, приказката за нея приключва. 
 
 
Близо двайсетгодишната им любов и съмишленичество са осквернени и връщане назад няма. Като типичен представител на мъж на определена възраст, Волен не изживява просто афера с младо маце, а тотално загубва акъла си, казват запознати. 
 
 
Гаджева измества Капка навсякъде – в леглото, в партията, във вестник "Атака". 
 
 
Единственото решение, което тя може да вземе към момента, е да избяга. Капка спира телефона си, събира си багажа и изчезва в къща в провинцията, където се затваря съвсем сама. 
 
 
Там тя остава няколко месеца, в които всеки ден е мъчителен. Нейни приятелки казват, че няколко дни Капка дори се е крила в Женския метох в Самоков, за да търси път за погубената си душа.
 
 
Волен напуска семейното им жилище и заживява с Деница. В парламента атакуват Волен с въпроси за връзката му с Гаджева, той заявява, че това няма нищо общо.
 
 
Деница Гаджева отрича да има връзка с Волен, той самият също го прави, макар и на етап, в който вече няма смисъл, защото отношенията им са публична тайна. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
к
преди 6 години
0
Това е кризата на 50-те години на мъжа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Естествено продължение ...
преди 6 години
0
Да не се "тръшка" Капка ! Вероятно обидата е жестока, но не си струва ТОЧНО заради този плебей и неуравновесен хаховец, да се посипва с пепел. Споко бе жено! Трябва да почерпиш! Той така и така вече е тръгнал към края си. Да си го държи Деница!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
уъъу
преди 6 години
0
Услуга и е направил тоя перко, сега ще си живее жената по-спокойно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени