Карък! Кали за малко да се удави в Дубай (Кошмар на втория меден месец)

2843
11 Март 2016, 15:00


Кали изтегли късата клечка с екзотичните пътувания. След като колежките й в чалгата се скъсаха да ходят до Дубай и обратно тази зима, и тя реши на свой ред да посети скъпарската дестинация. Но удари на камък, научи HotArena.

Потопът удави всичките й надежди да изкара една прекрасна любовна ваканция.Певицата от месеци планирала пътуването до Дубай, пише  „Всеки ден“. С любимия й Влади решили да изкарат празника на мама – 8 март – на родна почва, да бъдат с тримата синове на Кали.

После ги оставили на баба им и отпрашили за летището, предвкусвайки една мечтана седмица, изкарана в плажове, СПА и любовни ласки между чаршафите в луксозната си хотелска стая. Както обаче обикновено става, човек предполага, Бог разполага. Кали и любимият й Владо предвидили и планирали всичко по пътуването си, само не и времето.

Като цяло времето в Дубай се смята за константа – винаги топло, винаги приятно. Не и този път. Говори се, че двойката пристигнала в емирството точно в разгара на най-силните дъждове, които буквално го удавиха и превърнаха улиците в реки.

„Жалко за Галето! Тя толкова рядко си позволява почивка и точно когато успее да се уреди с малко свободно време, да извади такъв лош късмет!“, цъкат с език близки на певицата. За последен път тя успя да се уреди с безоблачна почивка преди цели 3 години – малко преди да проличи бременността с третия й син. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени