Карбовски се страхува от „Проклятието Карбовски”

3956
15 Юли 2011, 13:30


Скандалният и смел журналист Мартин Карбовски явно не е толкова голям смелчага. Авторът на "Отечествен фронт" е закичил лявата си китка с конци и гривни против уроки, зърна ги HotArena.net.

 

"Май и Карбовски се страхува от т.нар. "Проклятие Карбовски", дето спохожда участници в предаването му, които не след дълго умирали", коментираха ВИП-персони, присъствали в "Найт Флайт" на конкурса Мис Плеймейт в сряда вечер. 

 

Допреди време Карбовски коментирал с насмешка, когато станело дума за проклятието. Той винаги е твърдял, че смъртта на четирима от героите му била чиста случайност. Не на такова мнение обаче бяха оператори и монтажисти в предаването му, които за отрицателно време подадоха куп молби за напускане. 

 

Карбовски се опитвал да ги убеди да не вярват на врели-некипели, че например някоя врачка е омагьосала и него, и екипа му.

 

Проклятието на Карбовски впечатли и журналистите от британския вестник "Гардиън", които публикуваха обширен материал по темата. 

 

Журналистът обаче се наплашил от проклятия покрай кончината на Васа Ганчева. Телевизионната критичка избра "Директно Карбовски" за първата си изява след скандала с подкупа от "Станция Нова", но в предаването си водещият окончателно я "довърши", като призна, че и от него е взела 300 лева, за да говори.

 

В телевизионните среди се говори, че Васа проклела и него, и "хлебарките" Иван и Андрей, след чиято скрита камера тя се разболя и отиде в гроба.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени