Кардараши спонсорират кариерата на Джордан! (Те пробутали и последната му дуетна половинка, която често си поръчвали)

2859
20 Август 2015, 14:00


Зад гърба на фолк певеца Джордан стоят богати кардараши, които стабилно наливат средства в кариерата му, разбра HotArena!

 

Изпълнителят, който нашумя с парчета като „Само моя“ и „Истинска“, се радвал на мощно спонсорство, което му подсигуряват мастити столични роми. Мургавите мъже, които го подпомагат, въртят бизнес с проститутки в чужбина, а фолкаджията им бил като любимата звезда, за която давали мило и драго, пише „Всеки ден“.

 

За благодарност той бил дежурен изпълнител на купоните им заедно с колежката си Софи Маринова, която също намазвала от облагите.

 

Джордан прави скъпи музикантски парчета, с живи инструменти, което си струва доста пари, не е просто да откупиш правата за инструментал на парче, който си харесал. Без помощта на богатите роми, които го облагодетелстват, не би могъл да реализира такива проекти“, открехнаха за тайните на кариерата на фолкаджията негови колеги музиканти.

 

При това Джордан отдавна не бил от тези, дето канят особено често по клубове и кръчми. Хонорарът му вървял около 1500 лв. и спрямо личните му разходи нямало как да заделя и да прави високобюджетни клипове без спонсорите си.

 

Кардарашите, които финансират кариерата на Джордан, който е сравняван по гласови данни с Азис, въртят бизнес с жрици на любовта в страни като Холандия и Германия, разкриват източници на изданието. Нямало случай, в който певецът да им бил поискал пари и те да не са извадили пачките на масата, за да угодят на капризите му. Само за последния си видеоклип „Всичко с теб“ той е прибрал около 13 бона.

 

Моделката Моника Валериева, която участва в проекта, е уредена да се включи чрез кардарашите, които често си я поръчвали, твърди вестник 'Всеки ден".  Богатите цигани изиграли важна роля и при разтрогването на договора на Джордан с продуцентите му от „Ара мюзик“. С тяхна помощ той се освободил, без да плаща неустойки.

 

В средите подозират, че изпълнителят може да се отблагодарява на благодетелите си и чрез сексуални услуги, иначе защо наливали луди пари в кариерата му?
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hm
преди 2 години
0
Не, защото става въпрос за инструментала, което е мъжки род
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
male male
преди 2 години
-1
"....не е просто да откупиш правата за инструментална парче, който си харесал." А дали,не е което ...!!!! "..парче, което си харесал." Но,те все другите са неграмотни...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени