Катето Евро играла дибидюс хоро срещу бутилка уиски

2910
13 Декември 2014, 16:00


Преди време бе плъзнал пикантен и злепоставящ слух за Катето Евро, който напълно противоречи с показаното от нея в „Биг Брадър Ол Старс“. В реалитито Екатерина е критична към пиенето на Тодор Славков и непрекъснатото му сваляне на панталона, но се оказа, че на младини е стигала доста по-далеч от него, припомни си HotArena.net.

 

Според клюката случката е станала по време на новогодишно парти преди няколко години. Катето Евро, чиято любов към чашката не е тайна за никого, вдигнала градуса далеч преди часовникът да удари 12.

 

Зевзек от компанията обаче решил да се възползва от нетрезвото състояние на актрисата и предложил неприличен бас - ако се съблече до голо ТВ тигрицата щяла да получи бутилка скъпо уиски, пише „Всеки ден“.

 

Катето Евро не е от срамежливите и без да се замисля приела баса. Малко преди 12 тя започнала да се разделя с дрехите си, а според свидетели махнала дори сутиена. Останала гола голеничка актрисата повела дунавското хоро само по символични гащички, щедро показвайки разголеното си дупе и катеричка.

 

Дами от компанията опитали да се намесят, но актрисата без свян продължила хорото дори със смъкнати под дупето прашки, докато заветната бутилка уиски не се озовала в скута й. Интересно защо този слух се тиражира точно в момент, в който ТВ кариерата на госпожа Евро определено върви по възходяща линия. Явно някои хора не могат да понесат без злоба нейния успех. Доказването на подобен скандален епизод също е почти невъзможно“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени