Катето Евро остана без пенсия, но се уреди с предаване в Би Ти Ви

3339
23 Октомври 2016, 16:00


Тази зима ще е топла и ведра за актрисата Катерина Евро и семейството й. Звездата  от „Оркестър без име” най-накрая се вреди с работа в телевизията и може спокойно да си  отдъхне. След почти 3-годишна творческа пауза актрисата има свое шоу в Би Ти Ви, където  отдавна работи сина й Александър Кадиев, научи HotArena.

Актрисата обаче не може да се каже, че е живяла като царица на гърба на сина си. Като всяка майка и тя се опитвала да го щади и да не му донася за всеки свои харч. Често предпочитала да се лиши  от едно и друго, за да не се налага да взема  от любим ото си дете. Не, че Кадиев изобщо някога й е  отказвал нещо. Тя обаче се чувствала длъжна да раб оти и да се издържа, а да не бъде безполезна старица.

Пред Евро обаче има и друг проблем - заради неразбории с документацията си, тя може да не доживее времето, в което да харчи първата си пенсия. Всъщност заради своята неангажираност да следи за осигуровки и такси, актрисата няма почти никакви шансове да получи каквато и да е сума за прослужен ото си време.

Точно синът й бил и нейното най-силно рамо, когато Катето трябвало да се реши за новата си работа. Актрисата се колебаела дали да приеме предложението да води развлекателн ото шоу, но накрая се осмелила. Така поне  отпаднала като финансов ангажимент на сина си Сашо, с ког ото дори живеели заедно в последната година, за да си поделят разходите.

„Това я накара да скочи презглава в проекта. Дори не пита за парите. Беше г отова да прави какв ото и да е, но да не бъде повече зависима”, обясняват близки до актрисата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени