Катето Евро от 3 години без мъжки ласки! Сложи край на табуто (Малко преди това отрязала богат турчин от Кърджалийско)

3952
09 Август 2015, 16:37


Катето Евро, която остана вдовица, бе забравила що е мъжка ласка цели три години. Преди толкова звездата от „Оркестър без име” бе изоставена от своя съпруг Георги Кадиев, който се пресели в отвъдното след боледуване от рак, напомня HotArena!

 

В края на миналия месец се навършиха 3 лета от смъртта му, а Евро, синът й Сашко Кадиев, снаха й Таня и най-верният й другар, поета Добромир Банев, изнесоха панахида на гроба му. Дали са лично нейни рими или Добромир е ударил рамо в стихоплетството не стана ясно, но във фейсбука си актрисата публикува трогателен пост:

 

„Прости ми, Жорж, обичам те така, че нищо друго просто няма смисъл… Държа все още твоята ръка - останалото вече е написано!”.

 

Из Мрежата веднага се намериха добре осведомени, които не пропуснаха да захапят Катерина, че плачът по изгубения й е мъж е лицемерен при положение, че приживе Кадиев е бил рогоносец. Софийските градски легенди разнасят Евро, че е покръшквала на съпруга си, за което и самата тя признава с половин уста: „Не мисля, че двама мъже (Жорж и Сашо – б.р.) са достатъчни за цял живот. Особено след дългогодишен брак”.

 

След загубата на своя мъж, обаче, 56-годишната актриса променила своя живот, навици и най-вече отношението си към противоположния пол. „Това му е кофтито на живота. Когато изгубиш близък човек, чак тогава разбираш колко си го обичал. След Жорж приключих с чувствата. Приключих и с мъжете, признава вдовицата.

 

Макар, че на 1 септември актрисата ще навърши 59 години, сред поклонниците й имало и далеч по-млади от нея господа. Един от тях бил бизнесмен от турски произход от Кърджалийско, разведен и с огромно имение край едноименния язовир. Канил Катето да заживеят заедно, затрупвал я с обещания, по които всяка столична бръмчалка от раз ще клъвне. Обещавал й и живот на Турската ривиера, но това не я съблазнило и му била шута.

 

А беше време, в което Евро създаваше скандал след скандал с участието на младички мачовци.

 

Преди дни се появи и информация, че Катето отново е влюбена, въпреки горната клетва, която е дала – че приключва с мъжете. Подробности за новото й гадже вижте ТУК.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени