Катето Евро отново влюбена! (Подробности за новото й гадже)

3208
07 Август 2015, 14:33


Катето Евро е отново влюбена и щастлива, узна HotArena!

 

След като само преди няколко месеца, през март, звездата от „Оркестър без име“ стана баба, сега вече може да се похвали и с това, че пак е обвързана. Красавицата, възбуждала мъжките мечти през 80-те години на миналия век, отново има мъж до себе си, след като през 2012 г. погреба обичния си съпруг Георги Кадиев, пише „Всеки ден“.

 

Откакто го изгуби, Катето не спираше да жали за него, дълго време не мислеше за друг, но сега вече сърцето й е отново отворено, разкриват приятели на Евро. Засега тя крие в тайна името на новия си избраник, като за него знаели само синът й Сашо и снаха й Таня.

 

Актрисата първоначално се притеснявала от реакцията на своя наследник, който винаги е бил силно привързан към баща си. Тревожела се, че той може да не одобри нейна нова връзка. Нещата обаче се развили по друг начин. Младият тв водещ дори се зарадвал, когато разбрал, че майка му най-сетне е отново влюбена, даже се запознал с гаджето й.

 

Новият любим на екранната Рени е горе-долу на нейната възраст. Имал си бизнес, но не е фрашкан с пари, разкриват още запознати. Евро не се интересувала от това дали е богаташ, въпреки че тя самата в момента е в недобро финансово състояние. Катето така и не видя парите, които ТВ7 й дължи за предаването, което тя водеше.

 

Актрисата дълго време се бореше да си получи няколкомесечните заплати, но опитите й се провалиха. Сега обаче това не я интересува, защото е щастлива и мисли само за новия си мъж, коментират в театралните среди.

 

И въпреки че обича отново, Катето не е забравила непрежалимия си съпруг. Тя почти през ден ходи на гроба му и му говори нежно, разказва му за внучето, което той не доживя да види, понякога стои там с часове. Сашо Кадиев също още страда за татко си, още повече че приживе двамата били не просто баща и син, а и много близки приятели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени