Катето Евро се уреди с тлъста заплата! Вижте за какво ще прибира 5 бона

https://hotarena.net/az-jenata/kateto-evro-se-uredi-s-tlasta-zaplata-vijte-za-kakvo-shte-pribira-5-bona HotArena.net
Катето Евро се уреди с тлъста заплата! Вижте за какво ще прибира 5 бона
Пет бона на месец ще получава Катето Евро в Би Ти Ви, научи HotArena. След повече от две години без работа актрисата отново ще ни развеселява в национален ефир. Майката на Сашо Кадиев ще бъде водеща на развлекателно предаване.

Именно Сашко Кадиев навивал майка си да започне работа в телевизията. Първоначално тя се дърпала, но синът й бил настоятелен и Катето нямало как да откаже. Той успял да я убеди с довода, че не е добре да стои по цял ден вкъщи без работа. За нея било по-удачно да има различни занимания от гледането на внучето си.

Още щом разбрала, че ще води собствено предаване, Евро решила да се тунингова. Преди няколко седмици звездата от \"Оркестър без име\" си избели зъбите, за да може усмивката й да сияе.

Все още не е ясно кога ще видим Евро на малкия екран. Самата тя неколкократно е заявявала, че ще започне работа в телевизията, но криеше подробности около самото предаване. Първите епизоди вече са заснети.

\"България Днес\" пише, че новото предаване най-вероятно ще се излъчва през уикенда. В него ще се обсъждат теми от светския живот, а освен това ще има и поне по един гост, който ще бъде разпитван по всички актуални теми от Евро.

За последно актрисата се подвизаваше като водеща във вече фалиралата TV7. Тя така и не успя да вземе последните си заплати от нея и затова сега е поставила изрично условие заплатата да й е тлъста.

2 Коментара

-0-

преди 7 години

Колкото ще да взима. Все ми е тая, няма да я гледам. За мен това е една много противна жена. Ама много противна.

Коментирай

Diana

преди 7 години

nikoga ne e bila protivna na nikogo zatova nne puskaj omraza tuk B O K L U K takav

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.