Катето Евро стана примерна баба! Спря джиджи-биджито с младоци, вече не шмърка бели неща

2107
04 Декември 2015, 14:00
Катето Евро стана баба за пример. Актрисата спря с лудия си начин на живот и безкрайните забавления. Вместо това се е отдала на любимата си внучка Катя, която обожава, научи HotArena.

Бебето до такава степен е променило актрисата, че тя е загърбила всичките си лоши навици и нощните гуляи. Катето отказва всякакви покани за излизане и е спряла с дивите купони.

През годините за актрисата се носеха всякакви истории относно разгулния й живот — оргии, опити със стимуланти. За тях и самата Евро признава, но с половин уста.


Доскоро театралката с албанска кръв бе първа писта по всякакви партита и среднощни купони. От началото на годината обаче се е кротнала в дома си в Кокаляне и споделя, че за нищо на света не би заменила домашния уют


Катето е спряла всичко вредно и е забранила и бутилирания алкохол. Любимото й уиски оставало само за гости, докато тя пийва само по малко домашна ракия вечер.

Със снаха си Таня, често могат да бъдат забелязани на разходка из столичните молове с количката на малката Катя. А любимото им развлечение е разходка сред чистия въздух из селските улици на Кокаляне.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени