Катето Евро във война със съседи, не спи след бруталното убийство на кучето й

4274
25 Юни 2017, 12:47


Вече седмица актрисата Катерина Евро е безутешна заради ужасна загуба. Звездата  от „Оркестър без име“ погреба един  от любимите си домашни любимци – кучето Джаки. Сладурът  от порода Джак Ръсел бе застрелян в двора на къщата й в крайния квартал Кокаляне с въздушна пушка, а извършителят на това и до днес не е известнен на полицията, узна HotArena.

Екшънът се разигра в края на миналата седмица и за него съобщи синът на актрисата Александър Кадиев. Водещият на „Преди обед“ излезе в телевизионен ефир и сподели ужаса, с който се сблъскало семейств ото му, когато  открило смъртоносно ранен ото куче в двора си. Последвалите операции във ветеринарна клиника продължили дълги часове, но не довели до никакъв успех. Животинката беряла душа в ръцете на лекарите и накрая се предала.

И трите й кучета са изключително дружелюбни и по цели дни обикалят в двора на къщата й без да изпълняват функциите на типичните пазачи на имота. За това и достъпът до дома на звездата може да има почти всеки. 

„Катето е в пълен ужас, защото вече не може да се чувства защитена в собствения си дом. Непрекъснато се озърта, ослушва, започна да заключва всички врати, да проверява прозорците. Подгонила я е параноята, но не защ ото се страхува за себе си, а заради децата и внучката й“, разказват запознати с положението в семейния дом на актрисата.

Евро вече имала някакви съмнения кой може да е убиецът на кученцето й. Естествено кръгът  отзаподозрени бил сред съседите й в Кокаляне.  От години те никак не я харесвали заради доста охолния и бохемски начин на жив от, който Катето води. След като синът й Александър се преместил при нея със семейств ото си, предизвикал съвсем завистта на комшиите. Водещият на „Преди обед“  постегнал още къщата на майка си, която има разкошна градина и малък басейн. С всичко това привлекли завистливи очи към себе си и много коментари, че си живеят живота.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
им
преди 11 месеца
-5
Аман от тъпи разпоретини
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 11 месеца
-1
Какви са тия изроди, дето могат да посегнат на една невинна душичка?!Страх от Господ нямат ли?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени