Кати Прайс заличи името на бившия от ръката си

4783
31 Май 2011, 11:00


Следващият, моля ! Мис Прайс въобще не си поплюва ! Сменя гаджета на поразия ! Само не разбираме кому е нужно да носи името на всеки от тях, изписано върху секси оформеното си тяло ?

 

Ако продължава в същия дух , скоро няма да остане и грам празно местенце по нея !
 

Кати най - накрая показа и новата си татуировка , направена в чест на новото й гадже Леандро Пенна. Тя гласи " Leo 27-02-11" и украсява левия й глезен.

 

Явно , че името на половинката й било прекалено дълго за мястото, на което била решила да се татуира и като така, тя преценила, че може да го посъкрати малко, като го изпише на галено - Лео. "27 февруари 2011" пък бил съдбовният ден на първата й среща с новата й любов.

 

Ах, колко романтично е всичко ! Е, като изключим, разбира се, начинът по който Кати заличи бившия си приятел, на когото отново беше подарила татуировка върху тялото си с неговото име, но този път на лявата си китка.

 

Технологията в днешни дни разполага с многобройни начини за успешно заличаване на перманентни татуировки от човешкото тяло, но въпреки това, г-ца Прайс решила, че желае да не премахва изцяло изписаното име на бившия, а вместо това, най - грубо и показно да го зачеркне !

 

Но има и едно "но" ! Както се казва в една стара българска поговорка, госпожицата " има още бая хляб да изяде " , докато стигне броя на имената , изписани по тялото на българската Кати Прайс, но в мъжки вариант!

 

Желаем й успех !
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени