Кати проговори за смъртта на баща си: Търсеше ме само за пари!

6811
09 Февруари 2012, 13:47


 

"Баща ми дори не ми позвъни, когато родих детето си, за да разбере как е внучето му. Единственият път, когато ме потърси, бе през 2001 година, когато бях особено популярна. Дойде в офиса на "Ара", с която имах договор. Казал на колегите ми, че му трябват пари", разказва фолкпевицата Кати.

 

 

"Не съм виждала баща си от 25 – 30 години. Бях на 3 години, когато родителите ми се разведоха. Последния път, когато се срещнахме, бях шест или седемгодишна. Оттогава не сме поддържали връзка", проговори Кати пред столичен вестник, цитиран от Блиц.

 

 

Тя не изпитала нищо специално, когато разбрала за смъртта му. "Не е хубаво така да се говори за покойник, съжалих го, естествено, но това е един чужд за мен човек, Бог да го прости", признава Кати.

 

 

Кати бе разпъната на кръст от медиите, след като стана ясно, че баща й е загинал от премръзване, а тя не се погрижила дори за погребението му.

 

 

Вкочаненият Рангел Найденов бе открит преди дни в преспите между брезнишките села Красава и Ярославци. Трупът престоял на открито почти цяла седмица, преди някой да го намери. Шофьор на снегорин случайно видял тялото на 2 февруари и сигнализирал в полицията. Мъжът почиствал пътя, когато съзрял тялото в снега. Обадил се на телефон 112 и съобщил за случая.

 

 

Криминалистите предполагат, че Рангел Найденов е починал в нощта на 25 срещу 26 януари. Вероятно е тръгнал да се прибира, но така и не стигнал до къщата си, защото бил солидно почерпен. Паднал е в снега и не успял да стане. Смъртта е настъпила следствие на измръзване.

 

 

Рангел Найденов живеел сам на село. Дъщеря му Кати не идвала, не искала той да контактува и с внучката си. Възрастният мъж се пропил и всеки ден ходил пиян из селото. Съседите му често му помагали, когато падал в безпомощно състояние по улиците.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Famnbi
преди 6 години
-2
NE, NE E PRAVA!!! CYAL JOVOT NE GO E VIJDALA. DA, MOJE BI E OBIDENA, KAKTO I DA E. TYA SI ZNAE. KAZVATE, CHE NE BIVA DA SE INTERESUVAME ZA NEINIA JIVOT, DOBRE, NO NE PISHÉTE NISHTO ZA NEYA. VIE NI ZAPALVATE STRANICITE S NEYNITYE ISTORII, A NIE DA NE SE INTERESUVAME. MI NE PISHÉTE NISHTO ZA NEYA, NIE SASHTO NIKAK NE SE INTERESUVAME OT NEYA. KAKVO NI PALNITE GLAVITE S NYAKAKVI SI BEZDARNICHKI. I KOLKOTO I DA E OBIDENA NA TATKO SI, KATO ZA POSLEDNO MOJESHE DA OTIDE PONE OT VAZPITANIE ILI INTELIGENTNOST, EDNA POCHIT NYAMA DA I DOYDE MNOGO, NISHTYO NYAMA DA I STRUVA TOLKOVA MNOGO. TYA NALI IMA PARI ZA TOLKOVA. IMA PARI DA SE FARSHINGUVA TUK I TAM, SILIKONI, TOALETI, LYUBOVNICI.....A EDNA POCHIT KAM PROSTO EDIN CHOVEK, KAKAVTO I DA E TOY, OSHTE POVECHE, CHE I E TATKO. NYAMAM DUMI PROSTO ZA NEYNOTO OTNOSHENIE!!!!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кати
преди 6 години
-3
Няма нужда някой непременно да се е грижил за теб след като физически те е създал за да му помогнеш поне веднъж или поне да го погребеш, не схвана ли?! Всеки има различни възможности относно това дали може да е родител или не и това не зависи само от него и желанието му, а най-вече от обстоятелствата около него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 6 години
-3
Какво означава "дал й е живот, съвсем безплатно"? Това що за глупост е... Родител е не този който прави деца, родител е този който ги отглежда и ги прави хора.. Най-лесното е да го направиш едно дете, за мъжете е дори 10 пъти по-лесно от при жените, не виждам кое е голямото геройство че си си хвърлил семето и после не си си погледнал детето..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дрислата Кати
преди 6 години
-10
Човекът и е дал живот, съвсем безплатно :) Дори само заради това от морална гледна точка е била длъжна. Защо трябва да чакате родителите ви да ви сменят памперсите до 30-40 годишна възраст за да сте им благодарни :) А какво да правят тези, на които родителите им са починали рано?! Я се осъзнайте поне малко.Единствената грешка на родителите й е тази, че не са й дали добро възпитание. Не може съвсем непознати хора на баща й да са се погрижили за него, когато е изпаднал в трудност, а собствената му кръв - не! Всеки е длъжен да помага на всеки, независимо дали му е роднина или не за да има човечество!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пепа
преди 6 години
-3
Кои сме ние , та да съдим когото и да е било. На този въпрос не може да се отговори едносрично с да или не. Човешките взаимоотношения са сложно нещо.Всеки сам решава как да постъпва в дадена ситуация. Ако е била зарязана като малка , какво се очаква да изпитва към този човек?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пепсън
преди 6 години
-3
Ама това си е нейно решение,как може ние да му даваме оценка при положение,че не знаем нищо за техните отношения и живота им,несериозно е просто.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Svetlana_fan
преди 6 години
-4
Разбирам я, не е хубаво да се говори за починал човек, но и тя си е права.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени