Катя забрани да й снимат ритонките (Вижте тайната клауза в договора й)

1999
20 Септември 2015, 10:00Катя забрани категорично да й снимат ритоните. Певицата има специална клауза в договора, която забранява да я снимат без дрехи да й показват отблизо деколтето, научи HotArena.


Преди да се съгласи да участва в предаването, певицата поставила редица условия. На първо място да не я снимат, без да е приведена в приличен вид, да не я снимат без дрехи и не на последно място, да не я снимат отблизо.

В Къщата, която в неделя приюти поредната порция звезда на България, Катя и Здравко от „Ритон” засега се ползват с най-много привилегии от всички. Дуетното семейство, което година наред има безупречна слава и перфектен имидж, поставило редица условия на продуцентите, за да участва в най-зрелищното и интригантско шоу, издава източник от естрадните среди, пише „Уикенд“.

Освен самостоятелната им спалня, която е като трън в очите на Кичка Бодурова, договорът им осигурява една камара привилегии. Освен, че не могат да снимат ритонките на Катя, не могат да я снимат и сутрин без грим.

Камерите в спалнята им започвали да работят точно 30 минути след събуждането на Къщата, които нейните обитатели като време, за да се приведат в приличен вид. Също така в момента, в който Катя и Здравко се оттеглят в спалнята си, камерите спирали да работят там.


С тези условия да изплакнете очи колко щедър е бил Господ към формите на Ритонката, надежда всяка да забравете драги зрители!

За да си осигурят присъствието на звезди от техния ранг, организаторите клекнали и пред условието да не ги снимат докато спят. Ако някой от нощните часови интервали певците обсъждали нещо, можело да се записват само гласовете им.

Заради тези привилегии, още първата вечер Кичка Бодурова възнегодува, че й липсват няколко привилегии. Певицата е възмутена, че като звезда на няколко континента, за каквато се смята, трябва да дели легло с Луна.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лилана
преди 2 години
0
И са прави. Откъде накъде някакво тъпо предаване ще опошли имидж, граден с десетилетия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени