Като близначки! Вижте майка и дъщеря, които са като две капки вода

3681
21 Август 2015, 10:46


Те имат повече от 20 години разлика във възрастта, но въпреки това са като близначки. Майка и дъщеря от Англия минават за сестри и често си правят шеги с този факт, видя HotArena.


Джаз и Джорджи Смедли имат поразителна прилика една с друга. И въпреки убежденията на всички, съвсем не са сестри.42-годишната Джорджи изглежда феноменално слаба и красива, благодарение на два фактора—силно изразен ген на младостта и гастрален пръстен за отслабване. Той й е поставен преди няколко години, за да свали ненужните килограми след двете раждания.Днес тя носи абсолютно същия размер дрехи и обувки, каквито и дъщеря й Джаз. 19-годишната хубавица пък е одрала кожата на майка си и където и да идат, редовно ги взимат за близначки.


Извинете, ама вие наистина ли сте близначки?“, най-често ги разпитват мъжете. Двете си признават, че от време на време си позволяват майтапи с околните, особено тогава, когато се появи и някой красавец мачо, който иска да „забие“ и двете.


Веднъж дори успели да убедят един ухажор, че наистина са сестри и една майка ги е родила. Естествено, хубаво се посмели след това, когато разкрили шегата си.


Подобно на майка си и Джаз е наследила гена на младостта. И се надява да остарее красиво, точно като нея.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Steisi
преди 2 години
-1
А вие защо приемате всичко толкова буквално? То е ясно, че не са като близначки.Идеята на статията е, че майката изглежда супер добре, въпреки че вече има дъщеря, по която мъжете също се заглеждат.Един вид, че и майка и дъщеря са супер яки мацки. Освен това не знам дали майката си е правила някакви корекции, но изглежда супер естествено, а не като поничка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ирена
преди 2 години
-1
Имат прилика като майка и дъщеря, но в никакъв случай като близначки. Годините си личат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 2 години
0
Жоре, нищо им нема на 42 годишните! Жените са си все хубави, като зрели праскови на тая възраст. Нали знаеш, до 40 г. младеят, а от 40 нататък хубавеят. Тва за ценителите само, за тия къде обичаме отлежало whisky, хубави жени, абе..тия три неща;-)
Жоро
преди 2 години
0
Абсолютно съм съгласен. Аз като мъж преценявам,че дори не си приличат кой знае колко. Носовете им са различни и формата на лицето -също. Не знам защо се приема 42 -годишна жена за застаряваща .


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени