„Като две капки вода“ догодина в по-голяма зала! Притискат ПР-ката Ани Халваджиян за покани

1994
03 Април 2018, 13:00


Забавното шоу „Като две капки вода“ стана по-желано и недостатъчно дори от Примата Лили Иванова, научи HotArena.

 

Малката зала не позволява голяма публика, въпреки че телевизионният екран създава усещането за голямо пространство. А желаещите да гледат на живо продукцията на Халваджиян са много, всеки се опитва да се добере до покана. Към момента обаче покани няма до самия финал на сезона.  Всеки участник получава по два пропуска за семейството или приятели, отделно хора от екипа намърдват техни познати и бройката се запълва за секунди, писа „Шоу“.

 

Кланът Халваджиян вече обмислят вариант следващата година да наемат по-голяма зала и по този начин да могат повече хора да видят на живо любимите си имитатори. Най-вероятно ще пуснат в продажба билети и по този начин ще покрият разходите за наема на залата. Към този момент не са се спрели на конкретно място, но била подхвърлена идеята и за НДК.

 

Пиарката на шоуто Ани Халваджиян, която е братовчедка на продуцента, спря да си вдига телефона и да отговаря на съобщения в социалните мрежи, тъй като непрекъснато я атакуват с молби за покани.

 

Поканите за „Капките“ са на път да предизвикат дипломатически скандал. Пресаташето на едно посолство /арабско, разбира се/ ме заплашва, че щял да предаде на посланика нежеланието ми да му осигуря покани! Това след като миналата година ме излъга, че посланикът искал да дойде, а се оказа, че планира да си дойде самият той. Обаче пак кака го отнесе. Много разтоварващо ми дойде. Сега чакам дали ще ни обявяват война или какво“, написа в личния си профил преди няколко седмици Ани.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени