Като развързана! Алисия се награби уста в уста със скандална певица (ФОТО БОМБА)

https://hotarena.net/laifstail/kato-razvarzana-alisiia-se-nagrabi-usta-v-usta-sas-skandalna-pevica HotArena.net
Като развързана! Алисия се награби уста в уста със скандална певица (ФОТО БОМБА)
На афтър партито след Наградите на ТВ \"Планета\" не само разгорещи страстите. Колежките й Алисия и Теди Александрова взеха,че се награбиха на едно от сепаретата, видя HotArena!



До този момент не се е чувало двете да са си близки, макар фотото друго да говори. Очевидци разказват, че по-скоро перхидролената блондинка се е натиснала на другата.




Теди Александрова е известна в чалготеките с разюзденото си поведение.




Нещо повече - легенди се носят за подвизите й. Често се случало да се затваря с мъже в тоалетните на клубовете, в които има участие.




Други разказват, че младата певица вече изпитва силен копнеж да се нареди сред актуалните имена във фолк жанра и затова гледала да се мазни и приобщава към по-известните.




Именно това била целта й да целуне Алисия по устата, докато фотообективът е бил насочен към тях.


След раздялата си с футболиста Николай Михайлов, Ася, както е истинското име на брюнетката, го е ударила на живот и няма нищо против да среща ласки и от жени.

16 Коментара

1234

преди 9 години

Всичко е добре скроено.Някои певици, като въпросната перхидролка,се чудят как да пробият в бранша,и са готови на абсолютно всичко. Какво сега,нали не искате да направите Алисия лесбиика,или.........До там ли ще стигнете,а може и по-далече,знам........

Коментирай

!

преди 9 години

Мнооого секси, Аске,да се целуваш с тази Ломска Циганка!Няма съмнение вече ,че наистина Ники ти е бил шута най-после.След като видях фотосите ти по гащи и кур...нски ботушки имах известни съмнения,но след тази гнусна целувка с ломската мангалка падна мнаго ниско-Михайлови тотално ще са отвратени,ама това явно вече не те вълнува,не се правиш вече на скромна и възвишена пред тях ,както го правеше толкова време.От курв...ската си същност няма как да избягаш или да се скриеш дълго време,лисицо мазна!

Коментирай

До !

преди 9 години

Мило, по - добре да целува Ломската Циганка, отколкото да лапа кожения микрофон на затлъстял 200 килограмов и ОБВЪРЗАН мъж, нали така, котараче Хохо

Коментирай

до до !

преди 9 години

Какво слагате минуси на вторият коментар,бре?Това е самата истина!А кой ,на кого какво лапа-я дайте снимка,както пишете непрекъснато в разни други теми.То и Алисия лапа на женен шеф ,ама и там нема снимки, ма така се говори-хохо!

Коментирай

до всички коментиращи!

преди 9 години

А ВАС ТОВА КАКВО ВИ ЗАСЯГА?

Коментирай

Браво !

преди 9 години

Първо са много яки и сладки и двете .Млади красиви жени с талант и професия и работят това,което обичат и си изкарват супер пари от това. Второ въпросната руса певица е Теди Александрова,която одавна си е известна и изгряла и няма какво да се бута или мазни на когото и да било.Тя има уникален глас различна е им аси свой стил и в пеене и в песни и във визия и във всичко . Има доста хитове вече ,....такаче не говорете глупости.И кое и е развързаното на Алисия ьаьаьа мн сте зле.

Коментирай

Селооооо

преди 9 години

Бахахахах "БРЕ", "MA" Селоооооо, селооооо ! Девойче, навикът да се обръщаш с "бре" от пазенето на овцете и козите, на село, ли ти остана ?

Коментирай

hoho

преди 9 години

Хм, много интересно как тази снимка е попаднала във вас и тооолкова ясна на всичкото отгоре, явно не парпараците на Спармалета Лайнянова са я снимали, защото те имат навика да се крият зад кофите с боклук, зад храстите и да снимат всичко живо в гръб ;). Явно жалкия живот на сегашната -бившата жена на Божинов Лозанова е изцяло отдаден на това какво прави Алисия, с кой е, кога ака ;), с кой се целува и тем подобни. Е, мила жалка си и не можеш да стъпиш на малкия пръст на Алисия, и да не забравяме какви легенди се носят за Николета Лозанова из тепетата кой как я клецал и къде ;). И да побликувайте снимка на Спермалета как си бута езика в устата на Андреа, другата как я ближе и куп други мръснишки и курвенски снимки. И да не збравите и смс на Шиши хахаха, горкия за да се отърве от Лозанова и за да си запази Цвети веднага и предлага брак.

Коментирай

м,да

преди 9 години

А Божинов знае ли ;) ? И да знае не му дреме, отдавна мангалката е в трета глуха има сладки мацки които наистина си заслужават особено.. ;) вече е в пенсия милата погрозняла от злоба и завист хихихи.

Коментирай

Тони

преди 9 години

Хахахаха, малееееееееееееееееее резил горкия Валери Божинов.А и защо да не му го лапа, всички я знаят че само за това става, за един мъж това не е нищо, но за една женена жена "ЩАСТЛИВА ПРИ ТОВА СЪС СЪПРУГА СИ" е това вече си е нещо....хаха пълно щастие.

Коментирай

Сава

преди 9 години

Тя Алсиия ще ти отгови, и пак ще гледаш като насрана. Хахаха, имам усещането че Николета има страх от Алисия не знам просто така си мисля, дали защото Ася е по умна и знае винаги как да и го каже, дали защото Божинов съжалява че я зарязал заради този травестит Николета е това само те си знаят .

Коментирай

puuuu

преди 9 години

hot kurvoleto aide stiga gleda v kan4eto na alisiq ili gladna 6te ostane6

Коментирай

ТТ

преди 9 години

Това да не ви е гаджето на Шиши,бе-лесбийката курволета.Егати и наглата твар-хем и направи предаване,хем я финансира яко,и за благодарност му се подиграва и гаври с него-ШишиЕгати и самочуствието въздухарско,егати и прякора-Шиши.И тоя го прави пълен олигофрен-Шиши.Свинчо.

Коментирай

ех-брех

преди 9 години

Боже в каква държава и в какъв упадък живеем. Феновете на застаряващата чалга икона оправдават по всякакъв начин гнусното и евтино поведение със всевъзможни нелепи оправдания. Имам чувството, че ако се изака (с извинение) и се обърне и си изяде акото ще последват безброй коментари, че сега това е на мода, че е стилно и сладко.

Коментирай

обективно

преди 9 години

Аре бе, ако разгледате страницата на тази Теди ще видите, че тя е "залепнала" и за други – за Андреа например! Много важно, че е клекнала и целунала да поздрави Алисия за елегантността и перфектното и представяне на хитовата песен! По този начин може да обвините в гей връзки всички тоталитарни величия, които знаем от снимките как се целуват "страстно" при официалните си посещения ! Ама много жалка става тази НиКлозета с това, че не може да преглътне превъзходството на Алисия.. което е без значение всъщност, защото успехът, стилът и интелекта не могат да се засенчат от простотията, некадърността и безсилието..просто стават още по–видими и блестят още по–силно! Успех на Алисия, да е все така успешна, елегантна и разумна !

Коментирай

соня

преди 9 години

Синът и сигурно много ще се гордее с нея. Тотално ми пада в очите тази жена. Демонстрира поведение на разюздана ученичка. Това може и да продава, но не и жена на 40.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.