Като урочасана! Преслава с поредното премеждие на магистралата! (Пълни подробности за инцидента)

2697
18 Август 2015, 13:00


Броят на пътните инциденти, в които фолк певицата Преслава е участвала през живота си, скоро ще започнат да се конкурират с броя на участията й през последния месец, узна HotArena!

 

Брюнетката е спукала гума на магистрала „Тракия“ в неделя вечерта. Актуалната изпълнителка е претърпяла неприятния инцидент в 21 ч. през почивния ден, съобщи „Всеки ден“.

 

Преси не разкри директно, че има премеждие на пътя, а качи снимка в социалната мрежа, на която се вижда, че на таблото на автомобила й свети, че лявата й гума няма налягане. Певицата написа под кадъра „Бързо да каже кой ни завидя на купона в колата“, защото малко преди инцидента тя бе качила клипче, на което пее с приятелка в луксозното возило, докато пътува.

 

Разтревожените й фенове веднага я заляха с коментари: „Какво е станало?“, „Преси, добре ли си?“, „Милата, дано се оправиш скоро“ и „Зли очи са ви завидели на купона“. Самата изпълнителка не разкри дали всичко е с благополучен завършек, но неин познат успокои почитателите й и добави коментар: „гумата е сменена и всичко е наред“.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени