Като в долнопробен филм за възрастни! Моника Валериева си показа всичко БЕЗ ЦЕНЗУРА за някой лев (Шокиращи снимки)

https://hotarena.net/intimno/kato-v-dolnoproben-film-za-vazrastni-monika-valerieva-si-pokaza-vsichko-bez-cenzura-za-niakoi-lev HotArena.net
Като в долнопробен филм за възрастни! Моника Валериева си показа всичко БЕЗ ЦЕНЗУРА за някой лев (Шокиращи снимки)
С голотиите на Моника потребителите на социалните мрежи са свикнали отдавна. Затова и кадрите, които пуска в последните дни не изненадват никого, видя HotArena.

Новото тук е, че Моника е по-брутална от всякога в желанието си да изкара някой лев, рекламирайки скраб за тяло.

„За всички,които ме питат как поддържам своя тен,ето я моята малка тайна!Скраб за тяло която премахва мъртвите клетки от кожата,прави я мека,гладка и готова да поеме слънчеви лъчи и соларни разбира се!“, напористо предлага продукта Валериева. Тя не се ограничава само със снимки, а от време навреме се пуска на живо в във видео чат с последователите си в инстаграм.

Сигурно миската е доста е закъсала финансово, тъй като скоро не се е хвалила с екзотични ваканции и сега за жълти стотинки, се маже със скраб и вее голотии. Преди дни Моника реши да се изфука от СПА почивка, която си спретна в Пловдив, като публикува своя снимка от басейна. На нея обаче тя улови предимно долната част на тялото си, а именно междукрачието й, а към фотоса сподели и дълбоките си размисли за любовта.

Бруталните снимки без ценьура вижте ТУК.

9 Коментара

111111111

преди 6 години

Е...и двойните стандарти в това жълтокафяво сайтче. Когато проститутката Никлузета публикува АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ снимки тя е сравнявана с ангели, богини и не знам още какво. Обаче, когато колежката Моника го направи то е вулгарно, грозно и тн. Ясно е че с застаряват и борбата за клиенти става все по-ожесточена, а и се появиха млади шаврантиики, които ги застрашават доста.

Коментирай

преди 6 години

Дано в скоро време си намерят спонсори тъпкачи, че да си починем и от тая и от Емануела, Мария и тем подобни "неземно" красиви и секси персони ...

Коментирай

Сиси

преди 6 години

Такива евтини парцали като Моники Валериеви, Джулиани Ганита и подобни изроди са възможно най-евтините и пошли проститутки, които за малко внимание и пари са готови буквално на всичко, защо ги правите популярни с безсмислените си статии? Тая се нагримирала с два кг фоньотен и се намазала със скраб за тяло - пълна овца! Рекламира нещо и вместо да изтъкне предимствата на продукта (разбира се, ако има такива) прави малоумни заключения като "премахвало мъртвите клетки (нещо, което прави всяка скраб и ексфолиант за тяло, миришело уникално (нещо, което също описва повечето продукти), Е.... имало и други полезни свойства (за която тя дори няма и представа), но тя пък била доволна от тена, който ставал, благодарение на него) личи си, че или грам не си наясно с предназначението на това което рекламираш или действието му е стандартно като на всяка скраб! Този продукт по никакъв начин не увеличава усвояването на слънчевите или соларните лъчи, спри да се излагаш с всяка неграмотна помия, която излезе от мазната ти уста!

Коментирай

хахах

преди 6 години

Адмирации за коментара и обективното мнение! Стана ми обаче смешно, ако случайно някой от горе посочените индивиди прочете мнението ти - колко ли време ще им трябва, за да асимилират написаното.. :D :D

Коментирай

Сиси

преди 6 години

От устата ти!

Коментирай

Сиси

преди 6 години

От устата ти!

Коментирай

mira

преди 6 години

Не ви ли е гнус от тази Моника? Почна да мирише на кисело.

Коментирай

...

преди 6 години

Гнус ме е, разбира се. Гнус ме е от начина, по който изглежда! Вижте я само колко зловеща муцуна, а на живо е още по-гротеско положението! Гнус ме е от начина й на живот, от мисленето й, от неграмотните й статуси всеки път. Такава жена не може да събуди нито злоба, нито завист, само присмех и съжаление... и като се замисля, че има и някакви фенове, които я възхваляват, направо ми става лошо. Каква ценностна система трябва да имаш, за да толерираш такова тъпо същество?

Коментирай

Хомосексуален(Да ви е яд)

преди 6 години

Ми не ни е гнус, и с нея и без нея държавата си е долу така че... ВСЕ Е ЕДНО.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.