Като виц! Искра Фидосова никога не е летяла с правителствения самолет! (Причината – Хем комична, хем тъжна)

2785
10 Април 2015, 13:18


Съпредседателката на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова, при първия мандат, никога не е придружавала делегациите, тъй като има проблем с влизането в правителствения самолет, узна HotArena!

 

Оказва се, че тежкогабаритната дама не можела да влезе през вратата за фюзелажа, за да заеме място в салона на превозното средство.

 

Още по-кофти е, че размерите и теглото на Искра Фидосова възпрепятствало придвижването й и по суша. Не можела да се вмести и във ведомствените автомобили на Народното събрание, пише „Всеки ден“.

 

Винаги искала да седне отпред, за да може да издърпа седалката максимално назад, но с това създавала некомфорт за пътниците отзад.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЛЮБО
преди 3 години
-1
ДО ПФ: ДА ,ЖЕНАТА ИМА ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ-НЕ ЗНАЕ КОЛКО ДА ЯДЕ. ДОКАЗАТЕЛСТВОТО Е, ЧЕ НА ВСИЧКИ ДЕБЕЛАЦИ КАТО КРАЙНА МЯРКА ИМ НАМАЛЯВАТ ОПЕРАТИВНО СТОМАСИТЕ И ЗДРАВОСЛОВНИЯТ ПРОБЛЕМ/ЛАКОМИЯТА/ ИЗЧЕЗВА , А С ТОВА И ТЕГЛОТО БЪРЗО НАМАЛЯВА.КАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ОГРАНИЧАТ САМИ, ГИ ПРИНУЖДАВАТ. ВСИЧКИ ОБМЕННИ ЗАТЛЪСТЯВАНИЯ СЕ ЛЕКУВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН,КАКВИТО И ХОРМОНАЛНИ СМУЩЕНИЯ ДА ИМА, СЪС НАМАЛЯВАНЕТО НА ПРИЕМАНАТА ХРАНА ТЕГЛОТО СЕ РЕДУЦИРА.ПРЕДПОСТАВКИ МНОГО, НО БЕЗ ХРАНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЕБЕЛЕЕ.ЯСНО И ТОЧНО.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пф
преди 3 години
0
С жената няма да се подигравам, защото според мен има здравословен проблем. Смешното е, че правителствения самолет за нищо го нямат. Не била летяла... е, че какво... не може всички да се развозват с него на наша сметка. Това да не им е трамвай!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени