Катрин Вачева е същинско плашило, втрещи зрителите на ВИП брадър

5808
30 Септември 2015, 17:00


Скандалната моделка и футболна любовница Катрин Вачева осигури кошмарни сънища на зрителите на „ВИП брадър”. Кадрите с нейно присъствие трябва да се излъчват или след 12 часа, или с предупреждение, че не са за хора със слаби сърца, видя HotArena.


Зрителите на риалитито дори я нагласиха за главна героиня в някой филм на ужасите, а не в шоу за звезди.


Единственото нещо, което може да е по-спорно от „красотата” на Катрин, е нейната слава. Тя се прочу през 2010 г., когато претърпя жесток побой от бившия футболист на ЦСКА Орлин Орлинов.


Той я завлякъл в апартамента си, държал я там насила 7 часа и й ударил такъв кютек, че на сутринта самата тя трудно можела да се познае. Орлин й бил осигурил „пълна промяна” – комоцио, счупен нос, скъсана устна и множество охлузвания, пише „Всеки ден”.


Тогава бяха разпространени снимки на прясно „бушонираната” Вачева. Проблемът е, че пет години след инцидента, тя отново изглежда така, сякаш някой наскоро пак я е пребил.


Физиономията на моделката е изключително несъразмерна – огромни издадени напред устни, вдлъбнати скули и хлътнали бузи. Тази пълна промяна във вида на Катрин е настъпила именно след преживения побой, разказват запознати.


Вачева решила да поправи следите от побоя с множество пластични операции, но вместо да изпише вежди, избола очи. Положението станало съвсем плачевно, което е очевадно за всички зрители на ВИП брадър.


„Преди да напомпа толкова много устните си, изглеждаше по-читаво, но сега не може да я погледне човек, без да се уплаши“, коментират в светските среди. Уплахата се подсилва и от това, че в Къщата Катрин е без силния грим, с който е свикнала да ходи за доброто на всички, което прави видими и недостатъците на нейната кожа.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Крис
преди 2 години
-1
Като оставим настрана кой вип и кой не, авторът/ ката на статията явно много се кефи на факта, че една жена, която и да е тя, е била затворена и пребита в продължение на часове от някакъв селски въшльо, на който са му дошли в повече анаболите и може би вече не го вдига. Изключително е забавно и обезобразяването, и комоциото, и счупеният нос и там чене, пък и някое ребро може да е вкарал където не трябва... А ако е засегнал бъбреци или гръбначен стълб от ритането с кубинки или там каквито чепици е носил, картинката става съвсем да се скъсаш от смях. Или от жалост към умствената и морална несрета на уж будителите на общественото съзнание.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zlatena
преди 2 години
0
Лицемерното интригантско плашило Катрин Вачева се занимава със бизнес проституция.Вече излезе в интернет видеоклип със участието на Катрин така ще тази жена се занимава единствено със проституция и със нищо друго.
Омг
преди 2 години
0
Предполагам ,че има самочувствие....но на мен ми прилича на травестит.гледам и не вярвам на очите си,че това е жена...Катрин и без това звучи малко като shemale
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ВИП на най
преди 2 години
-1
Не смятам за ВИП нито Джорджано,нито евтините парцали Мона и Светла ама са вътре, нали??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Искрето
преди 2 години
0
Някой знаели защо това недоразумение е ВИП ?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Егаси
преди 2 години
0
И аз това се чудя! Да не говорим, че наистина е БЕЗОБРАЗНО ГРОЗНА и безформена! Е,сори много, това не може да е модел!!!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени