Катрин Вачева е същинско плашило, втрещи зрителите на ВИП брадър

https://hotarena.net/az-jenata/katrin-vacheva-e-sashtinsko-plashilo-vtreshti-vsichki-zriteli-na-vip-bradar HotArena.net
Катрин Вачева е същинско плашило, втрещи зрителите на ВИП брадър

Скандалната моделка и футболна любовница Катрин Вачева осигури кошмарни сънища на зрителите на „ВИП брадър”. Кадрите с нейно присъствие трябва да се излъчват или след 12 часа, или с предупреждение, че не са за хора със слаби сърца, видя HotArena.


Зрителите на риалитито дори я нагласиха за главна героиня в някой филм на ужасите, а не в шоу за звезди.


Единственото нещо, което може да е по-спорно от „красотата” на Катрин, е нейната слава. Тя се прочу през 2010 г., когато претърпя жесток побой от бившия футболист на ЦСКА Орлин Орлинов.


Той я завлякъл в апартамента си, държал я там насила 7 часа и й ударил такъв кютек, че на сутринта самата тя трудно можела да се познае. Орлин й бил осигурил „пълна промяна” – комоцио, счупен нос, скъсана устна и множество охлузвания, пише „Всеки ден”.


Тогава бяха разпространени снимки на прясно „бушонираната” Вачева. Проблемът е, че пет години след инцидента, тя отново изглежда така, сякаш някой наскоро пак я е пребил.


Физиономията на моделката е изключително несъразмерна – огромни издадени напред устни, вдлъбнати скули и хлътнали бузи. Тази пълна промяна във вида на Катрин е настъпила именно след преживения побой, разказват запознати.


Вачева решила да поправи следите от побоя с множество пластични операции, но вместо да изпише вежди, избола очи. Положението станало съвсем плачевно, което е очевадно за всички зрители на ВИП брадър.


„Преди да напомпа толкова много устните си, изглеждаше по-читаво, но сега не може да я погледне човек, без да се уплаши“, коментират в светските среди. Уплахата се подсилва и от това, че в Къщата Катрин е без силния грим, с който е свикнала да ходи за доброто на всички, което прави видими и недостатъците на нейната кожа.

 

6 Коментара

Искрето

преди 8 години

Някой знаели защо това недоразумение е ВИП ?!

Коментирай

ВИП на най

преди 8 години

Не смятам за ВИП нито Джорджано,нито евтините парцали Мона и Светла ама са вътре, нали??

Коментирай

Омг

преди 8 години

Предполагам ,че има самочувствие....но на мен ми прилича на травестит.гледам и не вярвам на очите си,че това е жена...Катрин и без това звучи малко като shemale

Коментирай

Крис

преди 8 години

Като оставим настрана кой вип и кой не, авторът/ ката на статията явно много се кефи на факта, че една жена, която и да е тя, е била затворена и пребита в продължение на часове от някакъв селски въшльо, на който са му дошли в повече анаболите и може би вече не го вдига. Изключително е забавно и обезобразяването, и комоциото, и счупеният нос и там чене, пък и някое ребро може да е вкарал където не трябва... А ако е засегнал бъбреци или гръбначен стълб от ритането с кубинки или там каквито чепици е носил, картинката става съвсем да се скъсаш от смях. Или от жалост към умствената и морална несрета на уж будителите на общественото съзнание.

Коментирай

Егаси

преди 8 години

И аз това се чудя! Да не говорим, че наистина е БЕЗОБРАЗНО ГРОЗНА и безформена! Е,сори много, това не може да е модел!!!

Коментирай

zlatena

преди 8 години

Лицемерното интригантско плашило Катрин Вачева се занимава със бизнес проституция.Вече излезе в интернет видеоклип със участието на Катрин така ще тази жена се занимава единствено със проституция и със нищо друго.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.