Катрин Вачева шпионирала Таки (Ето историята й за запознанството с Алексей Петров, с който, според легендата, били любовници)

3309
22 Октомври 2015, 16:05


Катрин Вачева е полусирак, след като преди години изгубила по мъчителен начин баща си. Таткото на скандалната манекенка се разболял от рак и смъртоносната болест го победила само за няколко месеца, узна HotArena.

 

Приживе бащата на Вачева работел в системата на МВР. На физика бил здрав и едър мъж, но в един момент започнал да линее. Изследванията не му били никак добри. Подложили го на повторни, които потвърдили зловещата диагноза, пише „Уикенд“.

 

Татко почина от скоротечен рак, отиде си много бързо. Изключително трудно превъзмогнат този етап от живота си, защото с него бях по-близка, отколкото с майка ми.

 

Баща ми беше моят идол и личен пример”, признава Вачева. Внезапната смърт на родителя застигнала семейството в тийнейджърските й години.

 

Върви слух, че покрай работата си в полицията и по-точно в системата на ГДБОП, бащата на Катрин бил близък с Алексей Петров. Бившият директор на ДАНС обещал на колегата си да покровителства дъщеря му. За отплата обаче Трактора вербувал силиконката да му снася специфична информация за олигарси и подземни босове. Като доносник на Петров, Катрин дори шпионирала Христофорос Аманатидис-Таки в периода 2007-2008 г. и дори успяла да му направи няколко видеозаписа, преди той да изчезне безследно.

 

Тези уронващи имиджа й факти, разбира се, самата Вачева отрича и твърди, че е виждала Трактора един-единствен път в студиото на Мартин Карбовски.

 

Гостувах в предаването му и разбрах, че Петров е следващият след мен. Попитах Мартин ще бъде ли удобно да го изчакам и най-накрая да се запозная с него. Алексей дойде с неговата пиаркa.

 

Никакво внимание не ми обърна. Отидох при пиарката му и се представих: „Аз съм Катрин Вачева - момичето, което свързват постоянно с Алексей Петров. Ще бъде ли удобно да ме запознаете с него, тъй като постоянно пишат, че ме спонсорира с какво ли не?!”. Тя отиде при него, подшушна му нещо. Той си обърна, изгледа ме от горе до долу и каза: „Не знаех, че съм покровител на такова хубаво момиче!”, твърди Вачева.

 

Макар, че след загубата на баща й, майка я сама я отгледала Катрин сега гледа да стои по-далеч от нея, която се опитвала да дирижира живота й. Властната родителка й попречила да сбъдне мечтата си да стане стюардеса.

 

32-годишната Катрин е имала възможност да заживее в Дубай веднага, след като завършила английската гимназия. Явила се на задължителния изпит.

 

От 115 момичета избраха 11 и едно от тях бях аз. Изкарах всички изпити – английски, втори език, разни тестове за вестибуларен апарат, поведение, етикет, всичко… Обаче майка ми като отсече „Не!”, оплаква се Вачева.

 

Жената се уплашила, че в Дубай на дъщеря й ще й се случи нещо лошо, като например да бъде отвлечена от араби. След като майката забранила да обслужва арабските пасажери, Катрин записала психология, после и бизнес администрация. Но сега не практикува професиите си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kat
преди 2 години
0
Nedoumiavam kak moze da e model.Po ulisite srestam mnogo po krasivi i estestveni momi4eta...?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
емилия
преди 2 години
-1
това същество все повече убеждава зрителите че е мъж!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
????
преди 2 години
-1
А колко Ви плати неграмотното плашило да напишете тази статия?????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени