Катрин Вачева заснела трупа на Жоро Илиев! Вижте колко е взела за шокиращия кадър

https://hotarena.net/laifstail/katrin-vacheva-zasnela-trupa-na-joro-iliev-vijte-kolko-e-vzela-za-shokirashtiia-kadar HotArena.net
Катрин Вачева заснела трупа на Жоро Илиев! Вижте колко е взела за шокиращия кадър

Катрин Вачева, която в момента се подвизава във ВИП Брадър, е известна и с връзките си в подземния свят.

 

Именно тя е жената, която успява да издири и продаде на медиите шокиращата снимка от моргата на трупа на мъртвия бос на ВИС-2 Георги Илиев.

 

Кадърът е правен през 2005 г. в моргата в Бургас часове след като трупът на мафиота е докаран и измит. Говори се, че фотосът е заснет с мобилен телефон от човек от тогавашната охрана на боса, пише в. „Всеки ден“.

 

4 години по-късно Катрин Вачева успява да се сдобие със снимката и да я продаде на редакциите на двата най-големи таблоида – „Уикенд“ и „Галерия“. Първият брои 5000 лева, а вторият – 7000 лева на миската за разтърсващия кадър. И двата вестника пускат фотоса на първите страници. Вдовицата на Жоро Илиев Мая е бясна, започва издирване как снимката се е озовала в медиите.

 

Оказва се, че в дъното на интригата е именно Катрин Вачева. По това време тя спи с бодигард на силов бос, който има в телефона си фотоса. Една вечер хитрата манекенка го издебва и докато той спи, препраща с MMS снимката на своя телефон.

 

Още на следващия ден тя заедно с приятелката си Кателина Гатева отива в редакциите и на двата вестника и предлага горещата сензация. Така „Уикенд“ и „Галерия“ броят луди пари на хитрушите.


\"\"

 

6 Коментара

Мики

преди 8 години

Смотла!!!То всичко лошо в тоя живот се връща рано или късно...затова после ония Орлин я понатупа така едно хубаво.Много прост и продажен народ сме ей...нямаме никакво уважение към мъката на хората :(

Коментирай

ПРИЛИЧА НА МЪЖ. И ТО МНОГО ГРОЗЕН.

преди 8 години

ВЕЧЕ НИ ОБЪРКАХА ПРЕДСТАВИТЕ ЗА ХУБАВО, СВЕЖО И ЖЕНСТВЕНО. ПРОБУТВАТ НИ САМО ТРАВЕРСИ. КАКЪВ "МОДЕЛ" МОЖЕ ДА БЪДЕ ТВА НЕЩО. НЕ Е МЪЖ , НЕ Е И ЖЕНА. КАКАВО Е ТОГАВА????????

Коментирай

Стела

преди 8 години

Ти в тази ситуация също се припокриваш с определението което сам/а даде.Влизаш с пълна сила в рамките-прост народ.Не ние сме хората който ще определяме дали и се е върнало или не.Да не споменавам факта,че информацията в този и подобните му (но най-вече този) сайтове е лишена от каквито и да е факти.Това може изобщо да не е така и това момиче/жена,да няма нищо общо.В такъв случаи,(но и да е така) е ужасно злобно,грозно и отблъскващо да се оправдава подобна постъпка...Посегателство над едно момиче....И както вече казах,не ние сме тези които съдим и определяме кой,как и колко ще си го получи за допуснатите грешки.Не си нито ти,нито тоя Орлин хората които ще наказват.Още по малко да решавате дали трябва да е обезобразена....Гнусен коментар отвсякъде....

Коментирай

Мики

преди 8 години

Аз не казвам,че съм щастлива от факта,че някой я е натупал.Не казвам също така и че вярвам на 100% на написаното,но подадена по този начин информация,ме кара да си мисля,че може би е така.Просто отбелязах,че такива грозни постъпки(ако тя наистина е направила това нещо) рано или късно ще се накажат.Аз съм против това,който и да било да се гаври с мъката на хората,продавайки за жълти стотинки снимка на труп.Погнусена съм...затова коментирах по този начин.Просто отбелязвам факти известни на всички,но не виждам някъде да съм казала "така и се пада" или нещо от сорта!!!И със сигурност да продаваш на жълт вестник снимка на мъртвец без да уважаваш мъката на близките му е много по-гнусно от коментара ми в момента.

Коментирай

Пари на вятъра

преди 8 години

Това е травестит от най-долна класа. Нищо естетично и женствено няма в това подобие на хомо сапиенс. Жалко за дадените пари за толкова "корекции".

Коментирай

Соня

преди 8 години

Как една пикла преди десетина години ще има възможност да направи тази снимка? Вие се подигравате! Това да не е албум със снимки за спомен?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.