Кеба вилнее в „Playhouse”, щрака с пръсти и пръска салфетки (Снимки)

933
23 Октомври 2016, 13:51


Сръбската легенда Кеба бе засечен от репортер на „Телеграф“ да воленее из нощна София. Малко след края на участието на изпълнителя в столична кръчма, той вместо да с легне в хотелската стая се отправи с компания от мъже и жени към култовата дискотека „Плейхаус“ в Студентски град, където танцува до зори, под ритмите на български кючеци.

Кеба се появи в клуба след полунощ и се настани в едно от скритите сепарета на ВИП зоната. Макар да бе облечен неглиже и да не желаеше да се набива на очи, присъстващите бързо го разпознаха и наобиколиха за снимка. Развълнуван от обичта на българската публика у нас, той набързо забрави тайнствеността на визитата си в клуба и се включи в танците, като бе наобиколен от знойни студентки, които се възползваха от факта, че изпълнителят е без жена си.

Макар да се радваше на завидно женско внимание, на финала Кеба си тръгна сам от клуба, като бе изпрател лично от мениджъра на заведението Горан Митевски, с който са близки приятели и цяла нощ се забавляваха в обща компания. Освен кръшни студентки, около Кеба вилнееха и барабани, върху, които в един момент дори пламна огън, а той щтракаше с пръсти и пръскаше салфетки, което се оказа традиция в родните нощни клубове.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени