Кейт Мидълтън изключително дръзка на червения килим (Принцесата шашна с провокация)

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/keit-midaltan-izkliuchitelno-drazka-na-cherveniia-kilim HotArena.net
Кейт Мидълтън изключително дръзка на червения килим (Принцесата шашна с провокация)


Кейт Мидълтън не се страхува да стъпи на червения килим без долно бельо, а доказателство затова е появата й на Spectre премиерата в Лондон. Принцесата бе на най-новия филм за Джеймс Бонд, заедно с Уилям и Хари. И се появи в изключително дързък тоалет, забеляза HotArena.



Знойната брюнетка за първи път рискува да бъде толкова дръзка, но в същото време и скромна. Резултатът е уникална нова визия, която срази всички.




Мидълтън отново заложи на любимата си дизайнерка Джени Пек, в чиито творения я виждаме още от самото начало, когато стана съпруга на принц Уилям. Нейната пастелно синя рокля беше допълнена с уникален чифт супер високи обувки на Джими Чу, подходяща чанта и обеци от Робинсън Пелхам на стойност 14 300 паунда.




Въпреки това и въпреки блестящи творение, очевидно е, че принцесата отново е загубила повече килограми от необходимото. Последното бе толкова явно, че предизвика слухове, че семейството на двойката ще се сдобие с още едно бебе.


Освен това, Катрин изглежда направо състарена и вечерния грим не може да прикрие огромните бръчки по лицето. Уилям също не изглежда особено щастлив, тъй като явно споделя неволите на Катрин.


Слабият й вид беше лесно видим въпреки кройката на роклята. Изглежда, че грижата за принцеса Шарлот и по-големият й брат, принц Джордж, не е толкова проста, въпреки че Кейт постоянно има помощ.

5 Коментара

Потрес

преди 8 години

не мога да я гледам тая уруспия

Коментирай

Мими

преди 8 години

А аз си мислех, че натрупването на килограми,а не загубата им,може да предизвика съмнения за ново бебе хаха даже не мислите като пишете b

Коментирай

ти си уникален потрес

преди 8 години

Катрин уруспия? Ти си директно за психото! А, това, че не можеш да я гледаш си е само твой проблем.

Коментирай

прическата

преди 8 години

Изглежда тези прически с плетени коси във вид на кок отзад или в страни са последен писък в модните прически. Алисия има подобна прическа със сините кичури , само че от двете старани са тези плетени коси . В последната и фотосесия и от едно нейно участие на стената си е споделила снимки .

Коментирай

Потрес

преди 8 години

Тъпачке, за разлика от теб живея в UK и там далеч не са на твоето мнение. НЕ ГИ ПОНАСЯТ! А тя е грозна, бездарна, станала "ей така" принцеса. Ай сиктир

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.