Кейт Мидълтън е бременна?

6790
18 Април 2011, 17:17


Цял свят е насочил поглед към шумната кралска сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън. С наближаването на събитието британските медии започват все по-оживено да коментират както статута на височайшото семейство така и интимния живот на младата двойка.

 

В пороят от новини и клюки се стигна до това, някои да допуснат, че бъдещата булка скоро ще става майка. Вероятно почва за този слух стана и факта, че британското правителство обмисля промени в законодателството на кралството. Те предвиждат гарантиции, че ако първото дете от брака на Кейт и Уилям е момиче, то ще може да наследи трона.

Според сегашния закон на престола се възкачва първородният син, независимо дали има по-голяма сестра.  Идеята е това да се промени и първото дете на кралската двойка, независимо от своя пол, да бъде сигурен наследник на трона.

Реформата била замислена още през 2005 година. С предстоящата сватба на принц Уилям на 29 април промяната става неотложна. Той е втори по ред за наследяване на престола след баща си принц Чарлз.

 

Именно напрежението около влизането на новия закон стана повод мнозина поддръжници на монархията да стискат палци за Кейт и Уилям скоро да станат родители. Макар двойката отдавна да е дала да се разбере, че не спазва чак толкова строго някои установени морални норми в кралството, като сексуалните контакти преди брака, например, повечето им поданици открито ги подкрепят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени