Кейт отвърна на удара на Камила! (Вижте как)

4725
26 Януари 2014, 11:26


Скандалът в Бъкингам между принцеса Катрин и Камила Паркър-Боулс става все по-пикантен. След като се разчу, че пияната мащеха на Уилям е нападнала съпругата му, стана ясно, че и Кейт не й остана длъжна. 

 

Оказа се, че по време на скандала, Камила се е подигравала на Кейт, че е остаряла и е време Уилям да си намери любовница като баща си. Младата майка предупредила херцогинята, че прекалява с коментарите и е минала границите на добрия тон.


В отговор Камила започнала още по-сериозно да вдига скандали, докато Кейт не издържала и й заявила „Не забравяйте госпожо, че аз ще бъда следващата кралица, а не вие“.

 

Именно този коментар извадил от релси пияната Камила, която се разкрещяла неистово в трапезарията. От известно време усилено се говори, че Чарлз смята да се откаже от короната в полза на сина си, което влудява съпругата му, пише сайтът „Шоубизспай”.

 

Думите на Катрин са подкрепени и от близките й отношения с кралица Елизабет. Въпреки че в началото не одобряваше особено брака на внука си с обикновено момиче, в двореца говорят, че в момента кралицата обича Кейт повече и от родна дъщеря.

 

Освен това, привидно крехката херцогиня на Кеймбридж, притежава желязна воля и успя да накара целия двор да се съобразява с нея. Тя не се бои да нарушава протокола, когато стане въпрос за семейството й и с усмивка налага волята си, което още повече вбесява Камила.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени