Киану Рийвс гадже на Чарлиз Терон

8632
12 Април 2011, 11:41


Актьорите от „Месец любов” Киану Рийвс и Чарлиз Терон най-накрая разкриха дълго пазената тайна, че са гаджета.

 

"През следващите седмици двамата ще се преместят във Великобритания, за да може тя да се снима във филма "Прометей", а той - в "Ронин 47". Тогава всички ще видят, че са заедно", разкрил близък на звездите.

Според слуховете близките на Киану Рийвс много се радвали, че той най-после е срещнал жена, която го прави щастлив.

 

"Той изживя много тежко смъртта на съпругата си, трябваха му доста години, за да се съвземе. Беше се затворил в себе си, но откакто в живота му се появи Чарлийз Терон, той вече е друг човек", издават приятели на актьора.

През 2001 г. жената на Киану Рийвс Дженифър Сайм почина в нелепа автомобилна катастрофа. Оттогава актьорът се престраши да излиза за кратко с актрисата Паркър Поуси, но от връзката им не излезе нищо. Сега обаче всичките му близки се надяват нещата между него и Чарлийз Терон да се получат.

 

„Киану има доста скандален имидж. Преди време се появиха и негови снимки за мъжко гей издание, на което е много близък с друг модел. Така тръгна приказката, че жените около него са само за камуфлаж”, споделят запознати.

 

Разбира се трудно бихме повярвали, че красива жена като Чарлиз Терон би се съгласила да изиграе подобна роля, пък било то й за близък приятел като Киану.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени