Кич на годината! Д-р Енчев премина границите на нарцисизма, любува се на собствения си лик върху пощенска марка (ФОТО)

7109
22 Юни 2016, 12:00


Пластичният хирург д-р Енчев премина границите на обикновения нарцисизъм, видя HotArena.

Освен на многобройни билбордове в страната, ликът му е щампован върху пощенска марка. Силиконовият корифей се похвали, че жестът бил подарък от негови близки приятели за рождения му ден.

Идеята да вижда отражението си върху пощенска марка толкова му харесала, че възнамерявал да я продължи със собствени средства. Този акт едва ли ще му донесе нови, клиенти, защото писма в днешно време пускат единствено пенсионерите, а те не влизат в неговата таргет група. С билбордовете, номерата за коли и тениските с надпис "Благодаря ви д-р Енчев“ пластичният хирург постига далеч по-голям успех, раздавайки ги на всички силиконки, тълпящи се пред клиниката му.

Интересно е, че „Български пощи“ продължава да лишава някой от най-великите ни личности от честа да имат свои собствени марки, макар много от тях да не са сред живите. Случаят с д-р Енчев отново провокира серия от негативни коментари, авторите на които са дълбоко възмутени, че Невена Коканова и Георги Парцалев не са уважени от „Български пощи“.

Оказва се,ч е всеки може да си направи собствена марка с лика си или друга картинка срещу 24 лева за 12 броя марки. Трябва само да изпратите снимка до „Български пощи“ и си избирате дизайн, уточнявате и номиналната стойност, която може да бъде 65 ст. Или лев. Попълвате договор за поръчка през сайта на пощите и чакате 20 дни. Минималната поръчка е един лист, пише „Галерия“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
777
преди 2 години
0
нарцистично - личностово разстройство
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!!
преди 2 години
-1
Този отдавна е минал границите на нормалното с билбордовете с лика си из цяла България , на които пише - Крастата е мисия. Енчев, д-р Енчев
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
преди 2 години
-2
На български и простичко казано-НАДВИЛ СИ Е НАД МАСРАФА!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени