Кичка Бодурова не остана длъжна на Катя и Здравко: Жалки сте, дишайте ми звездния прах!

2591
06 Май 2016, 12:00


Кичка Бодурова готви ответен удар за враговете си дует "Ритон" и другите й колеги, които се изгавриха с нея на концерта на Катя и Здравко миналия месец, разбра HotArena.


Концерт-спектакълът бе изпълнен с бъзици с Кичка, най-грубия от които бе имитация на Гъмов на видеостена, който твърдеше, че е на концерт в „Сизър Палас”, а всъщност бе в хола си.


Това преля чашата на търпение на Кичето, което си отнесе бая гавра във "ВИП Брадър". „Жалки са! Могат само да ми дишат праха!”, изригна тя.

 
Бодурова се опитва да се отърси от кофти спомена за публичната подигравка и не желае да коментира. „Какво да коментирам тази простотия? Някои хора не могат да забравят, че са били в моето обкръжение, дишали са ми въздуха и праха около мен. Те още живеят с тези спомени”, отсича Кичка.


Тя се била зарекла пред познати да покаже на Катя и Здравко откъде изгрява слънцето, когато се върне в България. А този момент наближава. Кичка планира поредица концерти в страната, първият от които е на 28-и май в столичен пиано бар.


Кичето нямала и грам притеснение да пее по заведения, а не в зала 1 на НДК, защото било класно, изискано и певици като Лили Иванова също се били изявявали там, твърдят хора от обкръжението й. 


Засега тя не се е засилила да прави грандиозни концерти като на "Ритон", вероятно заради страх от провал, но е решена да бие по приходи чрез клубните участия. Катя и Здравко, от своя страна, я подигравали, че най-накрая ще се върне към същността си на кръчмарска певица.


Самочувствието на Бодурова обаче не й позволява да се засегне от подобни жлъчни коментари. „По цял свят хората пеят в пиано барове. Моето шоу ще бъде изискано и впечатляващо, а тяхното не бих го погледнала! Който е ходил на концерта, казва, че е било страхотен кич”, отсякла Кичка. 


Все пак врагинята на "Ритон" вероятно ще направи опит да бие постиженията на Катя и Здравко и ще организира няколко концерта в големи родни градове, пък току-виж излезнала и на сцената на най-голямата зала в НДК, за да не остане по-назад от "Ритон", пише "Всеки ден".


„Кичето не мислеше да прави концерт в НДК, но се надъха от Катя и Здравко. Не може да им прости, че е направиха за смях. Сега се е амбицирала да ги сложи в малкия си джоб”, коментират познати на певицата. 


Голямата гордост на Кичка е турнето, което планира, защото "Ритон" не били правили подобно от години.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kaeden
преди 2 години
0
What the heck is an �#&8;Exsphere228221;? The manner in which Lloyd got his suggests Orphan’s Plot Trinket, but aside from granting Lloyd in-game “special skills and abilities,” has it had any effect on the plot so far?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени