Кичка Бодурова спаси дъщеря си от дрогата! Вижте цялата драма на Крис

4428
25 Септември 2015, 15:20


Малцина знаят, че перфектното и богато семейство на Кичка Бодурова далеч не е толкова съвършено.

 

Защото Кичка крие в тайна зависимостта на дъщеря си Крис, узна HotArena.

 

„Щерката започна да пуши марихуана и след това опита и малко по-твърди опияняващи вещества. Лошото е, че не се спря навреме и продължи да затъва. Кичето се видя в чудо. В този случай не помагаха нито съветите, нито заплахите. Крис явно беше влязла в лоша компания, а оттам трудно се измъква човек“, разказва близък приятел на Кичка Бодурова, цитира „Всеки ден“.

 

Той е свидетел и на усилията, които полага бойната Кичка, за да измъкне дъщеря си от лапите на опасната зависимост.

 

„Кичето хвърли луди пари за терапията на Крис. Праща я на какви ли не специалисти. Малката може и в клиника да е била, но това го знае семейството. Кичка не обича да говори по този въпрос, но си личи колко й е трудно и колко много преживява подобни проблеми. Слава богу, историята май ще е с положителен край, тъй като Крис се закле да спре наркотиците и поне засега удържа на обещанието си“, категоричен е приятелят на естрадната звезда.

 

Самата Крис призна пред целия свят, че се е отказала от употребата на „веселите“ цигарки. Преди време красавицата обяви в социалните мрежи, че ще опита да живее без марихуаната, но не може да се откаже от алкохола. Момичето е популярно сред приятелите си с изключително разкрепостеното си поведение.

 

Тя е голяма фенка на ярките татуировки, купоните до зори и големите бели, с които може да изправи косите на мама и тати. Добре че мама Кичка е от стара коза яре и въпреки всички притеснения успява да запази самообладание.

 

Та нали самата г-жа Бодурова е била жертва на живота, който я подмята като парцалена кукла през всичките тези години. Достатъчно е само да си припомним зловещия епизод с изнасилването. Певицата не обича да си спомня онзи ужасен ден, в който е насилена сексуално от висш партиен функционер. Най-лошото е, че извергът се измъква безнаказан.

 

„Какво можех да направя? Мен никой не ме познаваше, а той си пиеше ракията с членовете на Политбюро. Полицаите щяха да ми се изсмеят, а и целият свят щеше да разбере какво ми се е случило. Предпочетох да скрия болката в себе си, както го бях правила много предишни пъти. От дете бях свикнала да се боря сама с проблемите. Нашите нямаха големи възможности и се грижеха да съм нахранена и облечена. За играчки и дума не можеше да става. Минах през сурови изпитания, но именно те ме направиха достатъчно силна да посрещна следващите удари на съдбата“, изповядва се по-късно Кичка Бодурова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени