Кичка Бодурова забърса 26-годишен любовник (Подробности за скандалната афера)

3527
08 Декември 2014, 13:26


26-годишно момче с геронтофилски наклонности забърса Кичка Бодурова, научи HotArena.net.

 

Вече 3 месеца певицата върти афера с младия гларус от Бургас и покрай него самата тя подмладява и хубавее.

 

Бодурова живее постоянно в Америка, но си идва в родината често. През ноември тя получи отличието „Почетен гражданин на Бургас“ и именно тогава лъснали интимните й отношения с младока.

 

Бодурова замъкнала именно него на церемонията, като го представила за свой близък приятел. Веднага злобни нейни колежки отбелязали, че „сигурно е отмъкнала приятеля на дъщеря си“. Това обаче било далеч от истината. Бургазлията сам издирил Бодурова във фейсбук и започнал настойчиво да й изпраща съобщения. Докато тя била все още в Щатите, двамата поддържали редовно кореспонденция.

 

Когато Кичка се прибрала за свои ангажименти в България, се съгласила на среща с бургазлията. Заварката станала бързо и двамата станали любовници.

 

Самата Кичка често споделя в свои интервюта, че е „жена с минало“ и че много мъже са минали през леглото й. Неведнъж е чувала и сватбените камбанки. Сегашният й съпруг, гъркът Крис Зарпас, е баща на детето й. Връзката им е обаче на приливи и отливи. Двамата дори се бяха разделили за известно време. След развода си с него Кичка се ожени за трети път за българския емигрант Гери Димитров. Семейният им живот просъществува едва една година, пише Всеки ден.

 

След раздялата им Крис прибра Кичка като мръсно коте. Двамата дори живяха две години като приятели, след което подновиха интимните отношения и брака си. Явно обаче нещата отново са зациклили, щом Бодурова е започнала нова любовна забежка с далеч по-млад от нея мъж, коментират в светските среди.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hrist
преди 2 години
0
всички обичат агнешко
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
POTRESENATA
преди 3 години
-3
Kак не Ви е срам и страх от Бога да клеветите и плюете тази велика и прекрасна Жена, да жена с главно Ж, защото Кичка е точно такава! Недейте да влагате думи в устата и, защото някой ден ще си получите заслуженото. И си проверете информацията, защото не е вярна! ПЪРВО СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ПРАВИЛНО НА БЪЛГАРСКИ, ВТОРО ПРОВЕРЯВАЙТЕ СИ ИНФОРМАЦИЯТА, А АКО НЯМА ТАКАВА СИ ПОТЪРСЕТЕ ДРУГА ИСТИНСКА И ВЯРНА! Това, което сте написали е абсолютно невярно и противно! Ако съм на Кичка Бодурова ще Ви осъдя и съсипя! Тя една от най-великите, талантливи и достойни българки прославила и милееща за България ! Засрамете се и престанете да оплювате хората и да съсипвате живота им!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Няма значение
преди 3 години
0
Абе не мога да разбера, някой въобще вярва ли на тези глупости?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до neli
преди 3 години
-2
Дано го казваш с насмешка.....Ако не,мога да те попитам,БРАВО ЛИ ЩЕШЕ ДА Е,АКО МАЙКА ТИ ПОСТЪПВАШЕ ТАКА,А.......НЕИСКАМ ДА ТЕ ОБИДЯ,И СЪМ СИГУРНА, ЧЕ МАЙКА ТИ НЕ БИ ГО НАПРАВИЛА.ПРОСТО, ХИПОТЕТИЧНО ЗАДАВАМ ТАКА ВЪПРОСА.БРАВО ЛИ СПОРЕД ТЕБ ЩЕ КАЖЕ ДЪЩЕРЯТА НА КИЧКА,И ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ ЧУВСТВА МОМИЧЕТО...ПФУУУУУУУ!!! Тоя свят съвсем се смахна..........!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
neli
преди 3 години
-6
Браво на Кичка !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени